"Mr. Robot"-skuespiller skal bringe Freddie Mercury til live

"We are the Champions", "Radio Ga Ga" og "Bohemian Rhapsody" er blot et par af de hits, der er kommet fra den britiske musikgruppe Queen. Sidstnævnte er nok et af gruppens mest kendte og ikoniske numre og derfor også titlen på den længeventede film om det succesfulde band og deres unikke forsanger Freddie Mercury.   

"Bohemian Rhapsody" har været på tegnebrættet i over otte år med producer Graham King ("The Departed") som hovedmanden på projektet. Efter mange forsøg og med forskellige forfattere og instruktører koblet på projektet ser det nu endelig ud til at lykkes for ham.

En af de største årsager til, at projektet har været så længe undervejs og igennem så mange forskellige hænder, har været grundet uenigheder vedrørende filmens fokus og fremførelse. Især har de resterende medlemmer af Queen – Brian May og Roger Taylor – haft meget stærke holdninger til projektet. Dette skulle eftersigende også have været en af grundene til, at Sacha Baron Cohen, der var castet i rollen som Mercury, endte med at trække sig igen.

Projektet stod derfor en tid lidt i stampe uden et færdig manuskript og uden en instruktør eller skuespiller til at bringe den mindeværdige og ikoniske Mercury til live. Alt ser dog ud til at være på ret køl igen med Anthony McCarten ("The Theory of Everything") på manuskriptet, Bryan Singer ("X-Men") i instruktørstolen og den 35-årige Emmy-vinder Rami Malek, der især er kendt fra tv-serien "Mr. Robot", i rollen som den karismatiske forsanger.

Fox og New Regency er gået sammen om at støttet projektet, hvilket tegner godt for det endelige resultat, da de før har samarbejdet på Oscarvindende film som "12 Years a Slave", "Birdman" og "The Revenant".

Kommentarer

"Mr. Robot"-skuespiller skal bringe Freddie Mercury til live

 • ★★★★★★1

  Coen ligner ham faktisk lidt. Ved ikke hvem ham her er, da jeg ikke kender til Mr. Robot.

  davenport 5-11-16 20:17

 • ★★★★★★0

  Coen ligner ham faktisk lidt. Ved ikke hvem ham her er, da jeg ikke kender til Mr. Robot.

  Se, det' en fejl.

  Zero Cool 5-11-16 20:17

 • ★★0

  Jeg kan ikke få øje på nogen som helst Mercury'ske træk ved denne skuespiller. Men jeg skal ikke kunne sige, om han vil kunne ramme sangerens personlighed bedre end han rammer dennes udseende.

  BN 5-11-16 21:17

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen