Trailer: Denzel Washington og Rami Malek jagter seriemorder i thrilleren "The Little Things"

Denzel Washington vender tilbage til skærmen for første gang i mere end to år, i hvad der ligner et ægte mordermysterie.

Efterhånden er det kun en enkelt gang om året, vi ser den dobbelt Oscar-vindende skuespiller Denzel Washington dukke op foran skærmen, hvor det senest var i "The Equalizer 2" og "Roman J. Israel, Esq." fra hhv. 2018 og 2017.

I stedet er Washington nemlig begyndt at bruge flere kræfter bag kameraet som producer og instruktør. Blandt andet har han haft en finger med i den Netflix-aktuelle jazzfilm "Ma Rainey's Black Bottom", der har "Black Panther"-stjernen Chadwick Boseman i sin sidste rolle.

Helt givet slip på skuespillet har Denzel Washington dog ikke. Foruden at spille hovedrollen i Coen-brødrenes kommende fortolkning af Shakespeares "Macbeth" kan Washington også snart ses i seriemorder-filmen "The Little Things".

LÆS OGSÅ: DENZEL WASHINGTON SKAL SPILLE MACBETH I KOMMENDE COEN-VERSION

"The Little Things" omhandler sheriffen Joe, der i samarbejde med detektiven Baxter skal fange en bestialsk seriemorder, som dræber kvinder på stribe. Men Joe virker ofte til at vide lidt for meget om seriemorderens natur – noget, som bringer store hemmeligheder frem.

Denzel Washington spiller sheriffen Joe, mens Rami Malek ("Bohemian Rhapsody") assisterer som detektiven Baxter. Derudover kan Jared Leto ("Suicide Squad") også ses på rollelisten.

Filmen er instrueret og skrevet af John Lee Hancock ("The Blind Side"). "The Little Things" får premiere engang i 2021, og du kan se en trailer herunder:

Kommentarer

Denzel Washington og Rami Malek jagter seriemorder i thrilleren "The Little Things"

  • ★★★★★0

    "Helt givet slip på skuespillet har Denzel Washington dog ikke."

    Det ville godt nok også være synd! Som stor fan af Walter Mosleys Easy Rawlins-bøger håber jeg stadig, at han en dag vil vende tilbage til karakteren i en fortsættelse til "Devil in a Blue Dress"...

    chandler7523-12-20 17:39

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen