"National Treasure 3" er i støbeskeen

Nicolas Cage og Co. er åbenbart ikke færdige med at stjæle historiske skatte.

Det er efterhånden 13 år siden, at Nicolas Cage sidst dukkede op som den eventyrlystne historiker Ben Gates i "National Treasure: Book of Secrets".

De to "National Treasure" film indtjente tilsammen 800 mio. dollars på verdensplan i 00'erne, og Disney håber, at der stadig kan klemmes både eventyr og gysser ud af action-franchisen.

Chris Bremner er blevet hyret til at skrive manuskriptet til "National Treasure 3". Bremner skrev for nylig drejebogen til "Bad Boys for Life", og han er også netop blevet hyret af Sony til at skrive en fjerde "Bad Boys"-film.

Det vides ikke, om Jon Turtletaub, som instruerede de to første film, vender tilbage bag kameraet, og vi ved heller ikke, hvor mange af skuespillerne fra forgængerne, der tropper op igen. Men produceren Jerry Bruckheimer er med om bord på "National Treasure 3".

Det vides endnu ikke, hvornår optagelserne til filmen går i gang, eller hvornår Disney regner med, at den udkommer i alverdens biografer.

Kommentarer

"National Treasure 3" er i støbeskeen

 • ★★0

  Tja de 2 første, var fine nok, men man kan frygte der er gået for langtid siden sidst, ligesom Bad Boys :-/

  Weird_J18-01-20 18:32

 • ★★★★★★0

  Disney+ film.

  T. Nielsen18-01-20 22:15

 • ★★★★★★0

  Den kunne være fin til serieformatet - med eller uden Cage.

  Wayne19-01-20 00:23

 • ★★★★0

  Den første trailer viste omridset af en fantastisk eventyrfilm, som ikke var der. Og 2'eren var endnu dårligere. Hvis man formår at fortsætte den losing streak, så er det kun fantasien, som sætter grænser for fortrædelighederne.

  Bruce19-01-20 10:05

 • ★★★★★1

  Jeg elsker 1'eren synes den er meget hygsom, 2'eren er mest morsom fordi den er så langt ud og tåbelig scene på Buckingham Palace er et fantastisk cage moment, og karakternes handling er så hysterisk morsomme for mig, Ben Gate's far ringer til sin søn,  "jeg lige blevet slået ned" Jeg kommer med det samme far! "nej nej jeg har det ok vi har vigtigere ting at tænke på" og så glemmes det blot, der tænkes ikke over grunden til hvorfor faren blev slået ned, de slår det bare hen som ingenting, men ja den er virkelig langt ude, men jeg more mig nu over den kunne dog godt frygte lidt med den her Manus writer dog, men jeg skal se den uanset hvad for The Cage Factor.


  Elwood19-01-20 20:09

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen