Netflix forsøger at skjule pinlig Adam Sandler-film

Tyler Lautner, der får blowjob af et æsel, og Steve Buscemi, der stikker fingeren op i selvsamme æsels endetarm, er det nyeste skud på stammen fra Netflix' egenproducerede indhold, der ellers tæller så højtagtede serier som "House of Cards" og "Bloodline".

Filmen "The Ridiculous 6", som Netflix har skudt 60 mio. dollars i, er en slags parodi på Quentin Tarantinos "The Hateful Eight" og har Adam Sandler, Terry Crews, Taylor Lautner, Luke Wilson og en lang række andre kendte ansigter på rollelisten. Det har dog ikke formildet modtagelsen af filmen, og stort set samtlige kritikere har sablet "The Ridiculous 6" ned. På Rotten Tomatoes har den således scoret en Fresh-rating på et stort rundt nul.

Den megen negative omtale har nu muligvis påvirket Netflix, der ser ud til at forsøge at gemme filmen så langt væk som muligt - i hvert fald på det britiske Netflix, hvor den efter blot tre dage hverken dukker op i "Dette trender", "Nyheder" eller "Netop tilføjet". Det skriver The Independent.

Det er i skrivende stund ligeledes ikke muligt at finde den under de to sidstnævnte kategorier på det danske Netflix.

På trods af forsøget på at begrave filmen stopper problemerne for Netflix måske ikke her, da streaming-tjenesten har skrevet kontrakt med Adam Sandler på tre yderligere film.

Traileren til "komedien" kan ses herunder:

Kommentarer

Netflix forsøger at skjule pinlig Adam Sandler-film

 • 3

  Jeg forstår så slet ikke, hvorfor man hyrer Adam Sandler, hvis ikke man ikke er af den overbevisning, at al omtale er god omtale.

  Slayer14-12-15 19:27

 • ★★★★★0

  Det må være et forsøg på at ramme et publikum, de ikke tidligere har fået fingre i. Hvis det er ligesom med tilblivelsen af "House of Cards", så er det jo nok baseret på nogle algoritmer og statistikker de har liggende for, hvad folk kan lide at se.

  Lars!14-12-15 23:42

 • ★★★★★★0

  Ja, det er helt sikkert baseret på hvad Riqon skriver. Sandler er dog normalt en forholdsvis sikker satsning, uanset hvad man mener om hans film. Næsten alle film fra hans produktionsselskab, både hans egne og fx. Kevin James' film, er forholdsvis billige og ender med et fornuftigt overskud.

  Det er selvfølgelig ikke Titanic-overskud, men nok til at det kan betale sig for ham at blive ved med at lave film med sine homies.

  Zero Cool15-12-15 00:56

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen