Trailer: "Chicken Nugget": En kvinde forvandles til en kyllinge-nugget(!) i den sydkoreanske Netflix-serie – se traileren

Man bliver, hvad man spiser...

Selvom mange af os nok nyder en kyllinge-nugget eller 20 indimellem, så er det formentlig de færreste af os, der har hungret efter at blive forvandlet til et stykke friturestegt kylling.

Men netop dét skrupskøre scenarie er omdrejningspunktet i den kommende, sydkoreanske Netflix-serie "Chicken Nugget", som I kan se den skøre og sprøde trailer til herunder.

Se også: Kom helt tæt på Bigfoot i den bizarre trailer til "Sasquatch Sunset"

I serien bliver en ung kvinde, Choi Min-ah, forvandlet til en bitte, men hastigt voksende kyllinge-nugget, da hun træder ind i en mystisk maskine og aktiverer den.

Nu er det så op til den unge Baek-joong, der er forelsket i Min-ah, og kvindens far, Seon-man, at finde ud af, hvordan de kan omgøre Min-ahs transformation til levende junkfood.

Den omvandrende nugget spilles af Kim Yoo-jung, mens hendes beundrer spilles Ahn Jae-hong, og Ryu Seung-ryong har rollen som fastfoodens far. Serien er instrueret af den prisbelønnede Lee Byeong-heon.

"Chicken Nugget" er færdig i Netflix' airfryer og klar til servering den 15. marts, og traileren kan nydes her:

Kommentarer

"Chicken Nugget": En kvinde forvandles til en kyllinge-nugget(!) i den sydkoreanske Netflix-serie – se traileren

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen