Netflix giver grønt lys til sæson 2 og 3 af "Avatar: The Last Airbender"

Ligesom den oprindelige tegnefilmsserie får den nye live-action-version tre sæsoner at gøre godt med.

For et par uger siden lancerede Netflix omsider selskabets længe ventede live-action-nyfortolkning af animationsserien "Avatar: The Last Airbender". Den seneste trailer til føljetonen kan ses her.

Og mens anmeldelserne har været en anelse lunkne, så har seertallene været imponerende, og derfor kommer det ikke som nogen overraskelse, at Netflix nu har bestilt yderligere to sæsoner af serien. Det skriver Variety.

Således bliver den nye "Avatar: The Last Airbender" lige så lang som den oprindelige tegnefilmsserie, der også fik tre sæsoner. Det er dog værd at bemærke, at animationsseriens sæsoner bød på gennemsnitligt 20 afsnit, mens Netflix-seriens tre sæsoner huser "blot" 8 episoder pr. sæson og derfor også genfortæller historien i et noget hurtigere tempo end originalserien.

Læs også: Nye "Avatar: The Last Airbender"-serier og -film på vej

"Avatar: The Last Airbender" foregår i en fantasifuld verden, som er delt op i fire nationer opkaldt efter de fire elementer – jord, vand, ild og vind – hvor særlige krigere udnytter elementernes iboende, magiske kræfter. Den unge dreng Aang er den såkaldte Avatar: den eneste, som kan tøjle alle fire elementer, og som forhåbentlig kan skabe fred i den krigshærgede verden.

Og mens Katara og Sokka kommer fra vandriget og hjælper Aang på hans mission, så kommer den udstødte Zuko fra ildriget og er fast besluttet på at fange Aang, så han kan genvinde sin ære og en plads ved sin krigsliderlige fars side.

Aang spilles af den 14-årige Gordon Cormier, mens hans bedste venner, Katara og Sokka, spilles af hhv. Kiawentiio og Ian Ousley. Derudover medvirker store navne som Ken Leung ("Lost"), Daniel Dae Kim ("Star Trek: Enterprise"), Paul Sun-Hyung Lee ("The Mandalorian") og Tamlyn Tomita ("Cobra Kai").

2. sæson af Netflix' "Avatar: The Last Airbender" har endnu ikke nogen premieredato, men den udkommer formentlig tidligst sent i 2025, da seriens store produktionsapparat skal op i gear igen.

Serien har i øvrigt ikke noget at gøre med de kommende animerede "Avatar"-film og -serier, som tegnefilmsseriens oprindelige skabere, Bryan Konietzko og Michael Dante DiMartino, arbejder på netop nu. D'herrer arbejdede kortvarigt på den nye live-action-version, men afbrød samarbejdet med Netflix i 2020 på grund af kreative uenigheder.

Kommentarer

Netflix giver grønt lys til sæson 2 og 3 af "Avatar: The Last Airbender"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen