Nikolaj Arcel afslører nye detaljer om "The Dark Tower"

Den længe ventede filmatisering af Stephen Kings "The Dark Tower" starter optagelser om blot syv uger i Sydafrika. Det fortæller filmens instruktør, danske Nikolaj Arcel, til EW.com.

Samtidig bekræfter han, at Idris Elba og Matthew McConaughey vil have hovedrollerne som hhv. filmens helt og skurk. Det afsløres også, at "The Dark Tower" åbner med den første linje fra bogen, men at filmen derefter springer midt ind i historien i stedet for at starte med den første bog.

Arcel kan desuden fortælle, at meget af handlingen foregår i nutiden i den moderne verden - hvilket kunne indikere, at filmen også vil gøre brug af den tredje roman i serien, "The Dark Tower III: The Waste Lands", hvor Roland og hans ka-tet-medlemmer Eddie og Susannah forsøger at bringe den unge dreng Jake fra New York til deres verden.

"The Dark Tower" følger revolvermanden Roland Deschain, som jagter Manden i Sort gennem en sælsom verden med mystiske forbindelser til vores egen. Undervejs får han selskab af en dreng og lærer mere om Det Mørke Tårn, som efter sigende er universets knudepunkt.

Filmen får premiere i begyndelsen af 2017.

Kommentarer

Nikolaj Arcel afslører nye detaljer om "The Dark Tower"

 • 0

  Glæder mig meget til det her. Det kan naturligvis gå hen og fejle, men jeg har stadig høje forventninger. Jeg er især vild med valget af Elba og McConaughey. Kan forresten anbefale at læse kilden til denne artikel, da King kommer med nogle interessante kommentarer til den heftige debat omkring Rolands "farve".    

  Sluppermand 2-03-16 09:07

 • ★★★★0

  Jeg har nok lidt af et farveproblem. Beklager, 'amen det har jeg ALTSÅ! Roland har ikke været sort indtil nu..

  Igen.. 'Clinten' ér ikke ung/slidt/1974-agtig længere.. han er blevet for gammel:-(

  #Sluppermand: Nemt link?

  Gasivodo 3-03-16 15:39

 • ★★★★★★0

  Jeg har kun læst den første bog (som ikke sagde mig ret meget). Men ud fra det, så synes jeg Elba er et fremragende valg. 

  T. Nielsen 3-03-16 15:34

 • ★★★★★★0

  #Sluppermand: Nemt link?

  Der er et link i nyheden.

  Zero Cool 3-03-16 15:35

 • ★★★★0

  Der er et link i nyheden.

  Som man dovent kan trykke på?

  ..hva' med Detta? Og vil de, semi-mange-kokke, kunne styre det hele? Og hva' med det "ensomme" lokomotiv?

  UHA! JEG er pivet og bange. (er lidt fór glad for denne serie)

  Gasivodo 3-03-16 15:45

 • ★★★★★1

  Jeg har kun læst den første bog (som ikke sagde mig ret meget). Men ud fra det, så synes jeg Elba er et fremragende valg. 

  Præcis hvad jeg tænkte, da jeg først hørte det (har også kun læst den første). For mig var valget så perfekt at jeg ikke engang kom i tanke om, at det ikke var den hudfarve, jeg havde set for mig, da jeg læste bogen.

  Lars! 3-03-16 17:00

 • 0

  Jeg blev selv helt vildt glad, da jeg læste at Mathew McConaughey var bekræftet - indtil jeg fandt ud af hvilken rolle han skulle have - jeg tror han havde været en genial Roland!

  Jeg er til gengæld LIDT træt af, at det er Elba der skal have hovedrollen - specielt fordi race rent faktisk spiller en ret stor rolle i bøgerne og i sammenspillet mellem personerne.

  Med mindre altså, at de vælger at vende den helt på hovedet og lade Odetta være en totalt racistisk hvid pige i stedet.

  Hvis de gør det, kan det være, at de ender med at være relativt tro mod oplægget alligevel - og så kan det sagtens være, at Elba kan klare det genialt - han er jo en glimrende skuespiller.

  Hmmm - de skriver jo egentlig i nyheden:

  Arcel acknowledges that skin color actually was an important factor in the relationship between Roland and Susannah, the black amputee he drew into his world from her life in 1964. In the books, she is not thrilled to find herself yanked into another dimension by a grizzled white guy. “Some fans are asking, understandably, ‘What about the racial tension?’” Arcel says. “But as the story progresses that will be made clear, how we’ll deal with all those things.”

  Så det kan være det ender med at blive ok alligevel. :-)

  moulder666 4-03-16 14:44

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen