Ny "Babylon"-featurette tager os tæt på filmens stjernespækkede skuespillertrup

Margot Robbie, Brad Pitt og Tobey Maguire er blot tre af de store navne, som optræder i Damien Chazelles storladne hyldest til 1920'ernes Hollywood.

Årets nytårsfest nærmer sig med hastige skridt, men blot et par uger senere lander en filmfest af rang i de danske biografsale.

Damien Chazelles "Babylon" er nemlig en festlig og forrygende cadeau til oldtidens hedonistiske Hollywood, hvor der var færre regler og restriktioner – og også langt mere moralsk fordærv og galskab.

Og i en spritny featurette, som kan ses herunder, får vi et kort indblik i storfilmens cast, der tæller navne som førnævnte Robbie, Pitt og Maguire samt Jean Smart, Olivia Wilde, Spike Jonze og det spirende stjernefrø Diego Calva.

Læs også: Margot Robbie: "Babylon" er min karrieres højdepunkt

Du kan også se en featurette om Justin Hurwitz' musik i "Babylon" her. Moovy TV har i øvrigt talt med den Oscar-belønnede Hurwitz samt klipperen Tom Cross, kostumieren Mary Zophres, scenografen Florencia Martin og skuespilleren Jean Smart ("Hacks", "24 timer").

De interviews kan du se her på siden kort før filmens danske biografpremiere den 19. januar, men allerede den 14. januar er der forpremiere på "Babylon" i FORMAT Biograf – du kan booke billetter her.

Den omtalte featurette kan ses her:

Kommentarer

Ny "Babylon"-featurette tager os tæt på filmens stjernespækkede skuespillertrup

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen