Ny plakat til "Army of the Dead"-prequel fastslår, at filmen er fattig på zombier

"Army of Thieves" lander på Netflix senere i år.

For en uges tid siden delte filmmageren Zack Snyder ("Justice League", "Batman v Superman: Dawn of Justice") de første billeder fra den kommende Netflix-film "Army of Thieves", som er en prequel til Snyders egen zombie-thriller, "Army of the Dead".

Snyder producerer og er medforfatter på "Army of Thieves", som stiller skarpt på en af den første films bifigurer: den tyske pengeskabstyv Dieter, som spilles af Matthias Schweighöfer.

Men "Army of Thieves" adskiller sig en hel del fra sin forgænger, idet den foregår før zombieudbruddet i "Army of the Dead" og tilsyneladende bliver en mere konventionel heist-film.

Se også: Moovys EKSKLUSIVE Zack Snyder-interview (The Snyder Cut)

Det bekræftes i øvrigt af filmens splinternye plakat, som Snyder netop har delt på Twitter, og som kan ses i fuld størrelse herunder. Plakaten fastslår nemlig, at der i denne ombæring er: Flere pengeskabe, færre zombier.

I "Army of Thieves" bliver Dieter og hans kammerater hyret af en gådefuld kvinde til at begå et storstilet kup. Også "Game of Thrones"-stjernen Nathalie Emmanuel medvirker i filmen.

Moovy TV interviewede i øvrigt Snyder om hans nyeste zombie-thriller. Det interview kan du se her. "Army of Thieves" har endnu ikke fået en fastlagt premieredato (og plakaten siger blot "kommer snart"), men den lander formentlig inden årets udgang.

Kommentarer

Ny plakat til "Army of the Dead"-prequel fastslår, at filmen er fattig på zombier

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen