Alle medlemmerne af Justice League bliver recastet i James Gunns kommende DC-univers

Zack Snyders "Justice League" er endegyldigt skrottet.

Det er vel næppe for meget at påstå, at DC's superhelteunivers mildest talt har været en noget ujævn affære.

Sammenlignet med Disney og Marvel har Warner Bros. og DC kæmpet en brav kamp for at forsøge at trække fans i biografen, men hver eneste ny film i universet er blot blevet mødt af den ene lunkne modtagelse efter den anden.

Læs også: "Blue Beetle" er officielt det syvende(!) DC-flop i streg

Zack Snyders "Justice League" blev aldrig den succes, de havde forventet, og Snyder har da også længe været fortid hos selskabet, og snart er hans version af "Justice League" også fortid. 

Når "Aquaman and the Lost Kingdom" får premiere i slutningen af året, bliver det den sidste film i det nuværende DCEU. Herefter vil James Gunn og Peter Safran tage over og forsøge at genopbygge et nyt DC-univers, hvor alle de store roller bliver besat af andre skuespillere. 

Se også: Se den første van(d)vittige trailer til "Aquaman and the Lost Kingdom"

Tidligere i år blev det bekræftet, at David Corenswet ("Pearl") overtager rollen som Superman i den kommende "Superman: Legacy". Men hvem der efterfølgende skal overtage rollerne som hhv. Wonder Woman, Batman, Aquaman, Cyborg og The Flash, er dog endnu uvist.

Foreløbige kilder peger dog på, at Jason Momoa ikke er helt fortid i superhelteuniverset. Det forlyder nemlig, at han muligvis træder ind i rollen som superskurken Lobo – måske endda allerede i "Superman: Legacy". 

James Gunn har dog også tidligere bekræftet, at enkelte mindre roller vil forblive uændrede. Blandt andet vil Xolo Maridueña gentage sin rolle som Blue Beetle, Viola Davis vil stadig være Amanda Waller i den kommende "Suicide Squad"-spin-off "Waller", og John Cena vil ligeledes vende tilbage i en ny sæson af "Peacemaker".

Kommentarer

Alle medlemmerne af Justice League bliver recastet i James Gunns kommende DC-univers

 • ★★★★★★0

  Det er ok - spændende hvem der så skal trække i dragterne. Jeg håber også at Green Lantern, Green Arrow og Black Canary får en plads på holdet.

  Wayne11-10-23 12:01

 • 0

  Det virker endnu mere uforståeligt at man ville have dette "vilde" reset med The Flash, når der snarere er tale om et parallelt univers, hvor nogle karakterer forbliver de samme, dog er deres optrædender i tidligere film ikke canon, mens andre er fuldstændig anderledes.

  Det var ikke nødvendig5 med én film til at sætte op et nyt univers, bare start med den første film i det nye univers, hvilket så også er det de har gjort.

  Johnny4211-10-23 12:22

 • ★★0

  To be fair, så havde de trykket på Reboot knappen i det øjeblik de valgte at lave det første makværk. 

  Så det er ikke hverken Gunn eller Safran, der tager den beslutning lige nu. 

  The Paki Don12-10-23 08:21

 • 0

  Sæson 2 af 'Peacemaker' er den jeg venter på.

  Jeg har ikke den store tiltro til resten af DC universet efter Gunn's udmeldinger.
  Jeg synes faktisk af DC var ved at have fat i noget og især et rigtigt godt cast (bortset fra Ben Affleck og Enza Miller), og nu smider man det hele på gulvet igen.

  Pistolprinsen12-10-23 12:23

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen