Se de første billeder fra Netflix´ "Army of the Dead"-prequel: "Army of Thieves"

Kun én af den første films karakterer vender tilbage i "Army of Thieves", som desuden (tilsyneladende) er blottet for soldater og zombier.

Hvordan er det nu, det gamle ordsprog lyder? Man skal ikke sælge skindet, før zombien er skudt? Hvorom alting er, så gav Netflix grønt lys til en række spin-offs, prequels og fortsættelser til Zack Snyders zombie-thriller "Army of the Dead" allerede adskillige måneder før filmens udgivelse i maj. Netflix satser således på, at Snyders zombieverse bliver en markant større succes end Snyders kuldsejlede DC-filmunivers.

"Army of the Dead" blev slagtet af de fleste af klodens kritikere – også af os her på Moovy i vores anmeldelse og i Moovy Podcast – men ifølge Netflix er filmen blevet en kæmpe seersucces, som blot få uger efter udgivelsen var blevet set af 72 mio. mennesker.

Og ifølge Snyder bliver "Army of the Dead 2" decideret sindssyg, men inden den går i produktion, får vi animationsserien "Army of the Dead: Lost Vegas" og prequel-filmen "Army of Thieves".

Se også: Moovys EKSKLUSIVE Zack Snyder-interview (The Snyder Cut)

Og Zack Snyder har netop, via Twitter, udgivet de fire første billeder fra "Army of Thieves", som efter planen udkommer senere i år på Netflix. Billederne kan ses herunder.

Men "Army of Thieves" adskiller sig en hel del fra sin forgænger, idet den tilsyneladende byder på i alt nul zombier og kun har én af den første films karakterer med om bord: den tyske pengeskabstyv Dieter, som spilles af Matthias Schweighöfer.

Schweighöfer har også instrueret "Army of Thieves", som er skrevet af den blot 27-årige Shay Hatten, der også forfattede "Army of the Dead" i samarbejde med Snyder.

"Army of the Thieves" bliver tilsyneladende en mere klassisk heist-film à la "Ocean's Eleven", hvori Dieter og hans kammerater hyres af en gådefuld kvinde til at begå et storstilet kup. Også "Game of Thrones"-stjernen Nathalie Emmanuel medvirker i "Army of Thieves".

Moovy TV interviewede i øvrigt Snyder om hans nyeste zombie-thriller. Det interview kan du se her. Det første smugkig på "Army of Thieves", som formentlig udkommer lige op til nytår, får I her:

Kommentarer

Se de første billeder fra Netflix´ "Army of the Dead"-prequel: "Army of Thieves"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen