Officielt: Connie Nielsen vender tilbage i "Gladiator 2"

Den danske skuespiller gentager rollen som kejsersøsteren Lucilla i Ridley Scotts længe ventede fortsættelse.

Lige siden "Gladiator 2" (som stadig ikke har fået en officiel titel) blev annonceret tilbage i januar, har vi ventet spændt på nyt om, hvorvidt Connie Nielsen ville troppe op i fortsættelsen.

Hun spillede trods alt kejser Commodus' søster, Lucilla, i den første "Gladiator", og det er netop Lucillas søn, Lucius, som er hovedpersonen i "Gladiator 2".

Og nu er det altså officielt: Deadline skriver, at Nielsen har underskrevet kontrakten og vender tilbage i "Gladiator 2", der ligesom den første film instrueres af Ridley Scott.

Læs også: Connie Nielsen forsvarer "Wonder Woman 1984"

Og ifølge Deadline er der ikke blot tale om en cameo eller en bitte birolle. Forholdet mellem Lucilla og Lucius er et kerneelement i manuskriptet, idet det var vigtigt for Scott og Co. at skabe et stærkt bindeled mellem de to "Gladiator"-film, og mange af de andre hovedpersoner i den første film døde – inklusive Russell Crowes heroiske Maximus, naturligvis.

"Gladiator 2" har allerede et imponerende cast. Den Oscar-nominerede "Aftersun"-stjerne Paul Mescal spiller Lucius, mens også Denzel Washington og Barry Keoghan er med om bord.

Og "Stranger Things"-stjernen Joseph Quinn er p.t. i forhandlinger om rollen som den romerske kejser Caracalla, som regerede Romerriget sammen med sin bror, Geta, der spilles af Keoghan. Historikere har betegnet de to brødre som tyranniske despoter, så de bliver formentlig fortsættelsens to store skurke.

Tilbage i 2017 interviewede vi Connie Nielsen og kom netop ind på "Gladiator 2", som dengang blot eksisterede på rygtebørsen:

Kommentarer

Officielt: Connie Nielsen vender tilbage i "Gladiator 2"

  • 0

    Længe ventet? Ikke af mig.

    Johnny4229-04-23 12:41

  • 0

    Recipe for disaster? Pas. Men ender nok med at se den lige meget hvad.

    ccbj29-04-23 16:46

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen