Officielt: Harrison Ford overtager stor Marvel-rolle

Den 80-årige Ford slutter sig til MCU-universet i rollen som general Thaddeus "Thunderbolt" Ross, der oprindeligt blev spillet af William Hurt.

Rapporterne om Harrison Fords snarlige karrierestop var åbenbart overilde. For efter at have spillet Indiana Jones for femte (og sidste) gang skal Ford slå gækken løs i et andet, eventyrligt filmunivers: The Marvel Cinematic Universe.

Rygterne har svirret siden Disneys D23-konference tilbage i september, men først nu er det 100% officielt:

Deadline skriver, at Ford skal spille generalen Thaddeus "Thunderbolt" Ross, som blev spillet af William Hurt i bl.a. "The Incredible Hulk", "Captain America: Civil War" og "Black Widow".

Hurt døde tilbage i marts, 71 år gammel, men Ross spiller en stor rolle i flere af Marvels fremtidige filmprojekter, og derfor er rollen ikke blevet droppet, men i stedet overdraget til Ford.

Se også: Første officielle kig på Harrison Ford i "Indiana Jones 5"

Fords første svingom med rollen bliver i "Captain America: New World Order", som udkommer i maj 2024.

I filmen spiller Ford over for bl.a. Anthony Mackie, Tim Blake Nelson og Shira Haas. Mackie har overtaget titlen som Captain America ovenpå begivenhederne i MCU-serien "The Falcon and the Winter Soldier".

Derudover tropper Ford formentlig også op i Marvel-filmen "Thunderbolts", som også udkommer i sommeren 2024.

Inden da får vi dog lov til at se Ford svinge pisken en sidste gang i rollen som den legendariske arkæolog Indiana Jones, når den unavngivne "Indiana Jones 5" får dansk biografpremiere den 29. juni 2023. Traileren til dén film lander forhåbentlig (og formentlig) snart online.

Kommentarer

Officielt: Harrison Ford overtager stor Marvel-rolle

 • ★★★★★0

  Nu kender jeg ikke så meget til Harrison Ford og hans familie medlem, men det plejer som altid været et barnebarn eller ligende der får de voksne ind i MCU, kan huske det var sådan Michael Douglas røg med i Ant-man.

  Men ja Ford har den her Authority oversigten i de roller tænker Jack rEyan filmene blandt andet, så jeg kan sagtens se ham i rollen.

  Elwood17-10-22 22:09

 • ★★★★★0

  Var self. Robert Redford jeg mente fra Winter Soldier, men Douglas ku også sagtens ha haft samme grund.

  Elwood17-10-22 22:42

 • 0

  Al respekt til Harrison Ford og han passer perfekt I rollen 

  Er dog lidt forbeholden ved at man vælger en 80 årig til en rolle, som efter min forståelse har udsigter ind i de næste 6 års MCU...havde måske valgt en 15-20 år yngre...

  Goodspeed18-10-22 06:12

 • ★★★★★0

  Hvis nogen kan gøre det i den alder så er det Harrison Ford. 

  NightHawk19-10-22 10:21

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen