Florence Pugh, David Harbour og Sebastian Stan vender tilbage i Marvels "Thunderbolts"

Flere af Marvels kendte superhelte slår sig sammen i 2024.

Et af de mange kommende Marvel-projekter, som blev annonceret under årets Comic-Con tilbage i juli, var "Thunderbolts".

Indtil nu har projektet været omgærdet af megen mystik, men vi ved, at Marvels oprindelige Thunderbolts-tegneseriehæfter handler om et hold af hovedsageligt rehabiliterede skurke, der kæmper på de godes vegne – lidt à la DC's Suicide Squad-trup.

Og der har længe floreret rygter om, hvilke kendte Marvel-helte og -skurke, der ville troppe op i "Thunderbolts", og nu har Marvel Studios givet os svaret under Disneys D23-event.

Læs også: Mark Ruffalo er forbløffet over, han stadig spiller Hulk

Og "Thunderbolts" bliver lidt af en "Black Widow"-reunion – holdet vil blive anført af Black Widows adoptivsøster, Yelena Belova, mens også Red Guardian (David Harbour), Taskmaster (Olga Kurylenko) og La Contessa Valentina Allegra de la Fontaine (Julia Louis-Dreyfus) fra netop dén MCU-film dukker op i "Thunderbolts".

Det samme gør Sebastian Stan, der nok en gang spiller ekssoldaten James "Bucky" Barnes – bedre kendt som The Winter Soldier – og Wyatt Russell vender tilbage som den tidligere Captain America, John Walker, mens Hannah John-Kamen tropper op som Ghost, der var en af skurkene i "Ant-Man and the Wasp".

"Thunderbolts" udkommer i de danske biografer den 26. juli 2024 og formentlig cirka samtidigt i de danske biografsale. Den garvede musikvideoinstruktør Jake Schreier ("Paper Towns", "Robot & Frank") instruerer filmen, mens Marvel-veteranen Eric Pearson ("Black Widow", "Agent Carter", "Thor: Ragnarok") har skrevet manuskriptet.

Og apropos "Black Widow" og David Harbour, så kan du herunder (gen)se Moovy TV's interview med den 47-årige skuespiller, som naturligvis også er kendt for sin rolle som sheriffen Jim Hopper i Netflix' "Stranger Things":

Kommentarer

Florence Pugh, David Harbour og Sebastian Stan vender tilbage i Marvels "Thunderbolts"

 • ★★★★★★0

  Hvis ikke det ender i ren slapstick, som den seneste Thor så skal den da have en chance. Men, klog af skade, venter jeg lige til andre har set den først.

  Wayne12-09-22 08:05

 • ★★1

  Du skal lige igennem Black Panther 2, Ant-Man 3, GotG 3, The Marvels, Blade og Captain America 4, før du når til Thunderbolts, så mon ikke du opdager det inden da.

  NFT12-09-22 14:15

 • ★★★★★★0

  Meget afhænger af instruktørerne - Taika Waititi fik ganske enkelt for frie hænder. 

  For at noget skal være rigtigt sjovt, så skal der være en modvægt. Kevin Feige har muligvis haft for travlt med streaming serierne.

  Wayne12-09-22 14:31

 • ★★1

  Jep jep, der er vel en ret stor chance for, at der ikke bliver lavet 6 Taika Waititi-lignende film fra nu og til Thunderbolts, når han hverken skriver eller instruerer dem. :)

  NFT12-09-22 15:52

 • ★★★★★★0

  Det bliver svært :-)

  Wayne12-09-22 16:20

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen