Officielt: "Willow" genoplives som serie til Disney+

Både Warwick Davis og Ron Howard arbejder på fortsættelsen til fantasy-kultklassikeren.

Rygterne om en efterfølger til Ron Howard og George Lucas' populære fantasy-epos "Willow" fra 1988 har svirret i årevis, og nu er den omsider god nok: Disney og Lucasfilm har bekræftet, at en helt ny "Willow"-serie til Disney+ går i produktion næste år.

Fortsættelsen finder sted mange år efter begivenhederne i den originale film, og heldigvis har Warwick Davis sagt ja til at gentage rollen som den godmodige Willow Ufgood med de magiske kræfter.

Ron Howard ("Solo: A Star Wars Story"), der instruerede det originale eventyr, er ligeledes med om bord som executive producer, mens instruktionen af seriens pilotafsnit er lagt i hænderne på Jon M. Chu ("Crazy Rich Asians", "In the Heights").

Serien får manuskript af Jonathan Kasdan ("Solo: A Star Wars Story") og Wendy Mericle ("Arrow"), og eventyret vil efter sigende introducere en række helt nye karakterer samtidig med, at historien angiveligt trækkes i nye og spændende retninger.

Seriens premieredato er endnu uvis.

Kommentarer

Officielt: "Willow" genoplives som serie til Disney+

 • ★★★★★★1

  Forhåbentlig klarer Val Kilmer også sin kræftsygdom så han også kan komme i overvejelse til at gentage rollen som Madmartigan.

  Wayne21-10-20 09:39

 • ★★★0

  Både Warwick Davis og Ron Howard vender arbejder på fortsættelsen til fantasy-kultklassikeren.

  What?

  Essal21-10-20 09:49

 • ★★★★★1

  What?

  Skulle lige se, om I var vågne, når nu nyheden røg op så tidligt!

  The Insider21-10-20 12:39

 • ★★★0

  News of the day :D

  MadMartigan21-10-20 14:41

 • ★★★★★0

  Pudsigt nok er jeg pt. i gang med at læse Warwick Davis’ biografi. Det lader til at Lucas og Howard længe har ville lave en fortsættelse i serieform (dog uden Davis i hovedrollen), men Lucas kunne aldrig blive tilfreds med ideerne og manuskripterne hertil. Gud ved om Disneys overtagelse af Lucasfilm har sat skub i tingene...

  David Lund21-10-20 22:02

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen