Optagelserne til Guillermo del Toros "Frankenstein" er skudt i gang

Mary Shelleys klassiske monsterfortælling bliver atter vakt til live.

Den mexicanske filmmager Guillermo del Toro er nu for alvor kommet i gang med sit næste (passions)projekt efter succesen med instruktørens anmelderroste udgave af "Pinocchio". 

Den garvede auteur har nemlig kastet sig over endnu en ikonisk figur fra litteraturens verden, hvor turen nu er kommet til Mary Shelleys klassiske monsterfortælling, "Frankenstein".

Guillermo del Toro har via de sociale medier bekendtgjort, at optagelserne til den kommende film nu er skudt i gang, og instruktøren har i øvrigt selv forfattet filmens manuskript baseret på Mary Shelleys forlæg. 

Læs også: Guillermo del Toro var tæt på at instruere "Star Wars"-film om Jabba the Hutt

Værket byder på et flot cast, der tæller navne som Christoph Waltz, Charles Dance, Mia Goth og vor egen Lars Mikkelsen – samt ikke mindst Jacob Elordi i rollen som Frankensteins monster.

Rollen som Dr. Victor Frankenstein, hvis kontroversielle videnskabelige eksperimenter vækker det berømte monster til live, spilles af Oscar Isaac.

Det skal blive spændende at se, hvordan Guillermo del Toros karakteristiske og særegne stil harmonerer med den klassiske gyserfortælling, når "Frankenstein" udkommer i biograferne – formentlig engang i 2025.

"Frankenstein" skal i øvrigt skydes af den danske mesterfotograf Dan Laustsen, der samarbejder med del Toro for 5. gang oven på "Mimic", "Crimson Peak", "The Shape of Water" og "Nightmare Alley". Herunder kan I (gen)se Moovy TV's interview med både del Toro og Laustsen om d'herrers samarbejde:

Kommentarer

Optagelserne til Guillermo del Toros "Frankenstein" er skudt i gang

  • 0

    Godt den kommer I biografen. Jeg har ikke set han Pinochio endnu. Film skal ses i biografen.

    Johnny4224-02-24 09:29

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen