Ron Perlman skal være med i Harry Potter-spinoff

Selvom Harry Potter-sagaen, der varede hele otte film, er afsluttet, så betyder det ikke, at der ikke er flere fortællinger at fortælle fra troldmandsuniverset. Det går således fremad med filmen "Fantastic Beasts and Where to Find Them", som efter sigende baseres på en biografisk skolebog fra troldmandsskolen Hogwarts, der er skrevet af Newt Scamander. Filmen foregår 70 år før handlingen i Harry Potter og følger Scamanders eventyr.

Eddie Redmayne ("The Theory of Everything") spiller Newt Scamander, og nu forlyder det, at også Ron Perlman ("Sons of Anarchy") skal være med og spille en goblin. Da gobliner i Harry Potter-universet er kendt for at være overvejende små, er det muligt, at Perlman blot vil levere stemme til en computeranimeret karakter.

Hvis det viser sig ikke at være tilfældet, vil det dog ikke været noget nyt for Perlman at sidde nogle timer i make-up-stolen, da han tidligere har spillet "Hellboy" og Udyret i tv-serien "Skønheden og Udyret".

Sidste uge forlød det, at også Gemma Chan ("Jack Ryan: Shadow Recruit"), Carmen Ejogo ("Selma") og Jon Voight ("Mission: Impossible") vil medvirke. Filmen udkommer til efteråret 2016.

Kommentarer

Ron Perlman skal være med i Harry Potter-spinoff

 • 1

  Som hardcore fan af Harry Potter glæder jeg mig selvklart til at se, hvad det ender ud i. Har ingen idé om, hvad jeg skal forvente, men hvis de formår at tilføre filmene samme stil og tone som Harry Potter, så er jeg på. Skrækscenarie er, hvordan Hobitten videreførte Ringenes herre. Sikke en kunstig omgang farvelade! 

  benjamin5113-10-15 13:07

 • ★★★★★0

  Jeg var en begejstret Harry Potter-læser, men ikke så begejstret for filmene. Særligt de sidste par stykker skuffede for mit vedkommende... og det er så samme instruktør, David Yates, de får til at lave denne. Havde det så været Alfonso Cuaron, der lavede 3'eren, så havde jeg nok set mere frem til det.

  Lars!13-10-15 13:57

 • 0

  Alfonso Cuaron havde uden tvivl været et mere interessant valg, men jeg synes også Yates gjorde et hæderligt arbejde med de fire sidste film. Tror sagtens han kan løfte opgaven.

  benjamin5113-10-15 14:50

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen