"The Mandalorian" bliver til en biograffilm

Produktionen af den næste "Star Wars"-film begynder i år.

Så er der godt nyt til "Star Wars"-fans i almindelighed og "The Mandalorian"-fans i særdeleshed: Lucasfilm har nemlig afsløret, at en "The Mandalorian"-biograffilm er i støbeskeen.

Projektet hedder "The Mandalorian & Grogu", og som titlen antyder, får vi et nyt "Star Wars"-eventyr på det store lærred med fanfavoritterne Din Djarin og Grogu som omdrejningspunkt – sidstnævnte er nok stadig mest kendt som Baby Yoda

Det umage par har siden introduktionen i "Star Wars"-franchisens første live-action-serie, "The Mandalorian", taget alverdens fans af den fjerne galakse med storm, og nu tager den maskerede dusørjæger og hans nuttede følgesvend altså springet til biograflærredet. 

Læs også: 2. sæson af "Star Wars"-serien "Andor" kommer først i 2025

Den kommende film skal instrueres af Jon Favreau ("Løvernes konge"), der er ophavsmand til netop "The Mandalorian"-serien. Han får (selvfølgelig, fristes man til at sige) selskab bag kameraet af Dave Filoni ("Star Wars: The Clone Wars"), som skal agere producer sammen med Lucasfilm-bossen Kathleen Kennedy.

Produktionen af "The Mandalorian & Grogu" begynder i løbet af indeværende år, så mon ikke filmen senest får biografpremiere i 2026?

Ud over "The Mandalorian"-filmen har Lucasfilm som tidligere rapporteret også "Star Wars"-film på vej med hhv. James Mangold, Dave Filoni og Sharmeen Obaid-Chinoy i instruktørstolene.

Sidste år interviewede Moovy TV netop Favreau om den 3. sæson af "The Mandalorian". Se vores eksklusive videointerview her:

Kommentarer

"The Mandalorian" bliver til en biograffilm

  • ★★★★★★0

    Den gider jeg godt se - men jeg håber ikke det betyder at serien er slut på D+

    Ud over Andor, er det det bedste der er sket for SW siden de oprindelige 3 film.

    Wayne10-01-24 09:51

  • 1

    Fordi det er Star Wars, skal det ses, men jeg har ikke de store forventninger. The Mandalorian toppede i sæson-finalen af sæson 2. Det var en fejl at Grogu bare kom tilbage som om intet var hændt, som minimum burde der have være ½-1 sæsons adskillelse og ikke bare ske i en spin-off serie, og hvis Grogu nu skal til at være en main-karakter, så frygter jeg for hvad det kan blive til. Der findes ikke en serie der hedder Luke og R2-D2. Nogle karakterer er bedst som support karakterer. Cuteness faktoren ved Grogu er ved at aftage.

    Johnny4210-01-24 20:25

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen