Skuespilleren Lance Reddick, kendt fra "John Wick" og "The Wire", er død – 60 år gammel

Det er blot få dage siden, at en entusiastisk Reddick talte med verdenspressen om sin rolle i den kommende "John Wick: Chapter 4".

Den prisbelønnede, amerikanske skuespiller Lance Reddick blev fundet død i sit hjem i Los Angeles i går morges, amerikansk tid. Reddicks publicist, Mia Hansen, fortæller The Hollywood Reporter, at den blot 60-årige skuespiller døde pludseligt af naturlige årsager.

I næste uge udkommer "John Wick: Chapter 4". I både dén og actionsagaens tre første kapitler spiller Reddick hotelbestyreren Charon – en karismatisk og mådeholden mand, som er en af John Wicks tætteste allierede.

Reddick optræder også i den kommende "John Wick"-spin-off "Ballerina" med Ana de Armas, og der er mange andre film og serier i horisonten, som Reddick også nåede at indspille sine scener til før sin pludselige død – herunder genindspilningen af "Hvide mænd kan ikke dunke" og den kommende Disney+-serie baseret på bogserien om Percy Jackson og de græske guder.

Ud over rollen i "John Wick"-franchisen er Reddick utvivlsomt bedst kendt for sin indsats i en af tv-historiens største serier, "The Wire", hvori han spillede Baltimore-betjenten Daniels.

Reddick blev selv født i Baltimore den 7. juni 1962. Han studerede musik på universitetet i New York, hvor han spillede klaver og både skrev og fremførte sange. Han drømte også oprindeligt om at blive musiker, men efter at have spillet en smule skuespil i college kom han ind på Yales dramaskole, hvor hans karriere blev kickstartet.

Ud over de førnævnte roller har Reddick bl.a. medvirket i den nyeste "Resident Evil"-serie, "Oz" og "Lost" samt spillefilm som "Godzilla vs. Kong", "The Guest", "White House Down" og "One Night in Miami...". Hans dybe, behagelige røst kan også høres i bl.a. videospillene "Horizon: Zero Dawn" og "Destiny 2" samt tv-serierne "Rick and Morty", "Duck Tales" og "Castlevania".

Lance Reddick efterlader sig sin hustru, Stephanie, samt børnene Yvonne og Christopher.

Kommentarer

Skuespilleren Lance Reddick, kendt fra "John Wick" og "The Wire", er død – 60 år gammel

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen