"Sly": Netflix-dokumentaren om Sylvester Stallone får endelig en premieredato

Om to måneder får vi lov til at dykke helt ned i Slys glorværdige karriere.

Tilbage i juli delte vi traileren til Netflix' kommende dokumentar om Sylvester 'Sly' Stallone: "Sly".

Premieredatoen var dengang stadig ukendt, men den har streamingtjenesten nu afsløret: den 3. november.

Da traileren blev udgivet, forlød det, at "Sly" ville blive en dokumentar-miniserie à la den om Arnold Schwarzenegger, som Netflix udgav tilbage i maj. Men der bliver altså "blot" tale om én enkelt film på lige godt 90 minutter. Uvisheden om produktionens endelige længde er måske en medvirkende årsag til, at premieredatoen først annonceres nu.

Læs også: Sylvester Stallone vender tilbage i ny "Cliffhanger"

"Sly" stiller skarpt på den 77-årige Hollywood-legende, som to gange blev Oscar-nomineret for at spille bokseren Rocky Balboa.

Ligesom "Rocky"-franchisen er historien om Stallone en fortælling om en vaskeægte underdog, som kommer fra trange kår og imod alle odds slår igennem i branchen og bliver en gedigen superstjerne.

"Sly" instrueres af Thom Zimny, som tidligere har vundet Emmy-priser for portrætfilm af Bruce Springsteen. "Sly" udkommer som sagt på Netflix den 3. november.

Kommentarer

"Sly": Netflix-dokumentaren om Sylvester Stallone får endelig en premieredato

  • 0

    Ses skal den!

    Efter endelig at have set “Arnold”som jeg var lidt iffy about, men efter at have set den var jeg flabbergasted af hvor fantastisk den var! Så “Sly” vil jeg klart give en chance.

    ccbj 6-09-23 15:19

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen