"The Mandalorian & Grogu" udkommer (formentlig) i 2026

"Star Wars"-filmen bliver den første siden afslutningen af Skywalker-sagaen.

Lucasfilm og Disney har som tidligere rapporteret en "The Mandalorian"-biograffilm i støbeskeen.

Her får vi et nyt "Star Wars"-eventyr med fanfavoritterne Din Djarin og Grogu som omdrejningspunkt – sidstnævnte er nok stadig bedst kendt som Baby Yoda.

Det umage par blev oprindeligt introduceret i Disneys populære "Star Wars"-serie, "The Mandalorian", men nu tager de to kumpaner altså snart springet til det store lærred.

Nu har Disneys CEO, Bob Iger, annonceret, at "The Mandalorian & Grogu" formentlig udkommer i biograferne engang i 2026. Det rapporterer flere amerikanske medier.

Læs også: Bekræftet: "Star Wars"-serien "Ahsoka" får en sæson 2

Dermed bliver "The Mandalorian & Grogu" den første "Star Wars-film" siden "Star Wars: The Rise of Skywalker", der afsluttede Skywalker-sagaen tilbage i 2019.  

Den kommende film skal instrueres af Jon Favreau ("Løvernes konge"), der er ophavsmand til netop "The Mandalorian"-serien. Han får selskab af Dave Filoni ("Star Wars: The Clone Wars"), der skal agere producer sammen med Lucasfilm-bossen Kathleen Kennedy.

Pedro Pascal gentager rollen som den seje, maskerede dusørjæger, der i selskab med den nuttede Grogu kommer på halsbrækkende eventyr i den fjerne galakse.

Ud over "The Mandalorian & Grogu" har Lucasfilm som tidligere rapporteret også "Star Wars"-film på vej med hhv. James Mangold, Dave Filoni og Sharmeen Obaid-Chinoy i instruktørstolene.

Sidste år interviewede Moovy TV netop Jon Favreau om den 3. sæson af "The Mandalorian". Se vores eksklusive videointerview her:

Kommentarer

"The Mandalorian & Grogu" udkommer (formentlig) i 2026

 • ★★★★★★0

  Det kunne sagtens blive den bedste i rækken, siden de oprindelige. Alt for længe til 2026

  Wayne 8-02-24 12:55

 • 2

  Slet ikke begejstet for den retning Mando-verset har trukket Star Wars universet, specielt efter sæson 2.

  Johnny42 8-02-24 15:49

 • 0

  Spændende, at se hvordan de tænker filmen skal afvikles - holder de stilen fra serien eller går de i en mere aktionpræget retning?

  Offtopic: Alt omkring retningen med SW syner af total kaos og panik.... jeg kunne snilt se en dialog udfolde sig: "hvad har vi i porteføljen, som pøblen ikke synes sutter? The Mandalorien - fint, så smider vi den i biografen - det kan de vel ikke brokke sig over?"

  Dominar Rygel XVI 9-02-24 10:55

 • ★★★★★1

  Men… har vi ikke lige fået den historie? Lad os nu få Knights of the old Republic. Gerne en trilogi =)

  David Lund 9-02-24 19:32

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen