Trailer: "Bardo:" Netflix offentliggør traileren til Alejandro G. Iñárritus komediefilm

Den femdobbelte Oscar-vinder Iñárritu er klar med sin første spillefilm siden 2015's "The Revenant".

"Bardo, en falsk fortælling om en håndfuld sandheder" kredser om Silverio Gachos intime og rørende rejse.

Silverio er en berømt mexicansk journalist og dokumentarist bosat i Los Angeles, som efter at være blevet udnævnt til modtager af en prestigefyldt international pris er tvunget til at vende tilbage til sit hjemland – uvidende om, at denne simple rejse vil presse ham ud i en eksistentiel krise.

Med både følelsesmæssig indlevelse og rigelig latter kæmper Silverio med universelle og samtidigt intime spørgsmål om identitet, succes, dødelighed, Mexicos historie og de dybt følelsesladede familiære bånd, han deler med sin kone og børn. Med andre ord: Hvad det vil sige at være menneske i disse særlige tider.

Se også: Moovy TV: Bag om "The Revenant"

Daniel Giménez Cacho spiller hovedrollen som Silverio Gama. Optaget på 65mm af Oscar-nominerede Darius Khondji ("Amour", "Se7en") og skrevet af Alejandro G. Iñárritu og Nicolás Giacobone ("Birdman") markerer "Bardo, en falsk fortælling om en håndfuld sandheder" den første film fra Alejandro G. Iñárritu, der er optaget i Mexico, siden "Love Is a Bitch" fra 2000.

Filmen byder på produktionsdesign af den Oscar-vindende Eugenio Caballero ("Roma", "Pans labyrint") og kostumedesign af Anna Terrazas ("The Deuce", "Roma").

"Bardo" får premiere globalt på Netflix den 16. december i år. Se traileren herunder:

Kommentarer

"Bardo:" Netflix offentliggør traileren til Alejandro G. Iñárritus komediefilm

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen