"Westworld"-stjerne og Whoopi Goldberg næsten på plads til "The Stand"-serien

Stephen King-bogen fortolkes snart som tv-serie af "En flænge i himlen"-instruktøren Josh Boone.

Den første gruppe af skuespillernavne til den kommende serieversion af Stephen Kings "The Stand" er nu landet. Indtil videre har ingen af de involverede dog skrevet endeligt under på at medvirke, men forhandlingerne skulle være langt fremme i processen.

Først og fremmest har man kig på "Westworld"-stjernen James Marsden som texaneren Stu Redman, mens Amber Heard ("Aquaman") i en anden central rolle er udset til at spille lærerinden Nadine Cross. Whoopi Goldberg, Greg Kinnear ("Little Miss Sunshine"), Odessa Young ("Assassination Nation") og Henry Zaga (Netflix' "Døde piger lyver ikke") er endvidere tætte på at slutte sig til projektet – Goldberg i rollen som profeten Mother Abagail.

Se også: Bedste film baseret på en Stephen King-historie?

Serien er baseret på Kings roman, der på dansk blev udgivet som "Opgøret", og som følger to forskellige grupper af overlevende i kølvandet på en amerikansk viruskatastrofe. I 1994 blev bogen første gang filmatiseret i form af en miniserie af samme navn.

Alle ti afsnit af denne fortolkning af "The Stand" bliver begået af Josh Boone, som tidligere har siddet i instruktørstolen på bl.a. ungdomsdramaet "En flænge i himlen". Han er desuden manden bag "X-Men"-spin-off-filmen "The New Mutants", der er blevet udskudt til 2020.

"The Stand" laves til den amerikanske streamingservice CBS All Access, mens det endnu ikke vides, hvor det europæiske publikum kommer til at kunne finde serien.

Kommentarer

"Westworld"-stjerne og Whoopi Goldberg næsten på plads til "The Stand"-serien

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen