"X-Men: Dark Phoenix" og "New Mutants" udskydes

X-mændene rammer biografsalene senere end forventet, mens rockfortællingen "Bohemian Rhapsody" rykkes frem i kalenderen.

Det ser ud til, at vi må vente lidt længere på de næste eventyr med de kulørte mutanter fra "X-Men"-filmserien. I hvert fald har filmselskabet 20th Century Fox nu ændret i deres udgivelseskalender, så både "X-Men: Dark Phoenix" og gyseren "The New Mutants" er blevet udskudt. Samtidig har man rykket "Bohemian Rhapsody", biopic-historien om rockbandet Queen, et par måneder frem.

"X-Men: Dark Phoenix" fortsætter, hvor "X-Men: Apocalypse" slap i 2016. Superhelteprojektet var sat til at få premiere til november, men skal efter sigende finpudses og optage flere scener, hvilket kræver en del planlæggelse, da filmens stjernecast i perioder er optaget andetsteds. Den nye film instrueres af debutanten Simon Kinberg og byder på en rolleliste med bl.a. James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Sophie Turner og Jessica Chastain.

Josh Boones "The New Mutants" stod oprindeligt til at udkomme 12. april i de danske biografer og blev tidligere på året flyttet til februar 2019. Udskydelsen lader dog ikke til at have været nok, og filmen er således blevet rykket yderligere tilbage, så vi nu i stedet kan forvente de nye mutanters historie til august næste år. "Game of Thrones"-stjernen Maisie Williams og Anya Taylor-Joy ("Split") har hovedrollerne i mutantgyseren, som forlydes at stå overfor en gedigen overhaling, inden projektet får lov at se dagens lys.

Queen-biopic lander i november

Til gengæld har "Bohemian Rhapsody" draget fordel af de forskellige "X-Men"-udskydelser. Den biografiske fortælling om rockbandet Queen og dets karismatiske forsanger Freddie Mercury har nemlig nuppet den premieredato, der tidligere var forbeholdt "X-Men: Dark Phoenix", så musikfans nu kan glæde sig til at rocke i biografsalene fra starten af november.

Bryan Singer, som pudsigt nok har kreeret flere af "X-Men"-filmene, blev i december fyret som instruktør på "Bohemian Rhapsody", hvor "Eddie the Eagle"-instruktøren Dexter Fletcher siden tog over. Arbejdet skulle altså nu været forløbet så godt, at filmstudiet har valgt at udgive filmen små to måneder før den oprindelige premiere.

Rami Malek fra tv-serien "Mr. Robot" portrætterer Freddie Mercury i filmen, hvor Joseph Mazzello, Ben Hardy og Gwilym Lee medvirker i rollerne som de øvrige Queen-medlemmer.

Kommentarer

"X-Men: Dark Phoenix" og "New Mutants" udskydes

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen