Disney skrotter "Willow" efter blot én sæson

Den ambitiøse fantasy-serie fik aldrig for alvor fat i publikum på Disney+.

Så er der dårligt nyt til fans af fantasy-serien "Willow": Disney har besluttet af skrotte serien efter blot én sæson. Det bekræfter Deadline.

På trods af overvejende pæne anmeldelser fik fortsættelsen til Ron Howards kultfilm-klassiker af samme navn aldrig for alvor fat i publikum i løbet af de otte afsnit, der udgør 1. sæson.

Alle sejl var ellers sat til i bestræbelserne på at genstarte det eventyrlige univers, der oprindeligt blev skabt af George Lucas.

Warwick Davis vendte tilbage i sin gamle glansrolle som den hjertevarme troldmand Willow Ufgood, og det samme gjorde Joanne Whalley i rollen som Sorsha. De fik bl.a. selskab af stjernefrøene Ruby Cruz, Erin Kellyman, Ellie Bamber, Tony Revolori, Amar Chadha-Patel og Dempsey Bryk.

Se også: Masser af fraklip og festivitas i ny "Willow"-video

Jonathan 'Jon' Kasdan, som er søn af selveste Lawrence Kasdan – manden bag manuskripterne til klassikere som "Jagten på den forsvundne skat" og "Star Wars: Episode V - Imperiet slår igen" – var hovedproducer og -forfatter på serien, der finder sted mange år efter begivenhederne i den originale film fra 1988.

Selvom der ikke kommer mere "Willow" i denne omgang, kan fantasy-fans trøste sig med, at den originale film fra 1988 og 1. sæson af serien stadig er tilgængelig på Disney+. 

Moovy TV interviewede Kasdan, Davis og seriens førnævnte stjernefrø sidste år – du kan se vores komplette indslag om fantasy-seriens skabelse her:

Kommentarer

Disney skrotter "Willow" efter blot én sæson

 • ★★★★★2

  Damn. Efter en lidt ujævn start blev jeg sgu virkelig hooked.

  The Insider16-03-23 10:12

 • ★★★★2

  Øv! Det var ellers et virkligt hyggeligt bekendtskab.

  S. Rico16-03-23 11:08

 • ★★★★★★1

  Øv! Det var ellers et virkligt hyggeligt bekendtskab.

  Jeg er aldrig rigtigt startet på den, nok på grund af de lidt lunkne anmeldelser - men jeg havde glædet mig til at se hvad de fik ud af anstrengelserne.

  Tror jeg vil give den et skud nu hvor der ikke kommer mere - og der er åbenbart noget at komme efter?

  Wayne16-03-23 12:21

 • ★★★★★★0

  Jeg synes det var for "eventyr-agtigt" så jeg nåede kun to afsnit ind. Lidt for meget pjat, og lidt for lidt dværge...

  davenport16-03-23 16:16

 • ★★★0

  Jeg fik set alle afsnit, men mistede generelt interessen halvvejs, hvor karaktererne og historien blev kedelig og forudsigelig. Alt for “unge-agtig og uden egentlig bid og charme (beklager Insider, ved du knuselsker den :)

  Så er ikke overrasket over at Disney piller den af plakaten

  Gormanden16-03-23 19:42

 • 0

  Stor fan af filmen. Havde høje forventninger til serien. Score på 5.6 på iMDB og 2,7 (bruger anmeldelser) på Metacritic - nej tak, jeg springer over. Kan godt pege fingre af mig selv for ikke at give den en chance og se et par afsnit men, ærlig talt, så har det ingen interesse. Måske jeg ikke er den eneste?

  ccbj16-03-23 20:32

 • ★★★★0

  Jeg er aldrig rigtigt startet på den, nok på grund af de lidt lunkne anmeldelser - men jeg havde glædet mig til at se hvad de fik ud af anstrengelserne.

  Tror jeg vil give den et skud nu hvor der ikke kommer mere - og der er åbenbart noget at komme efter?

  Ja altså - hvis du ikke har forventninger om en vildt velskrevet historie, og bare gerne vil underholdes med noget fantasy i selskab med nogle farverige personligheder, så kan den bestemt anbefales.

  Men der er en vis risiko for, at man kan synes personerne er for fjollede og endimensionelle.

  Sæson 1 slutter med en cliffhanger til en sæson 2, som jo så ikke kommer. Men heldigvis er der en rimelig god afslutning på historien i sæson 1. Cliffhangeren behøvede ikke at være der. Så man kan sagtens se sæson 1 og betragte historien som afsluttet.

  S. Rico17-03-23 15:51

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen