Greta Gerwig skal lave nye "Narnia"-film til Netflix

"Barbie"-instruktøren skifter plastikdukker ud med løver, hekse og garderobeskabe.

Netflix har hyret indie-darlingen Greta Gerwig ("Little Women") til at instruere hele to film baseret på C.S. Lewis' berømte fantasybogserie, "The Chronicles of Narnia".

Dermed sætter streaming-giganten angiveligt alle sejl til for at reboote eventyrene, som Disney satsede stort på i hhv. 2005 og 2008 med filmatiseringerne af "Løven, heksen og garderobeskabet" og "Prins Caspian".

En tredje film i serien, "Narnia: Morgenvandrerens rejse", blev produceret og udgivet af 20th Century Fox i 2010, men skuffede finansielt og bremsede således filmfranchisen.

Læs også: Officielt: Flere nye "Ringenes herre"-film på vej

Det er endnu uvist præcis, hvordan Netflix har tænkt sig at gribe C. S. Lewis' omfattende materiale an. Men vi kan formentlig godt belave os på et gensyn med løven Aslan, den onde isdronning samt ikke mindst de fire søskende Peter, Susan, Edmund og Lucy, der via et gammelt garderobeskab finder indgangen til det fortryllede land Narnia.

Inden Greta Gerwig kan kaste sig over Narnia-fortællingerne skal hun lige overstå premieren på én af årets mest ventede film, "Barbie", om Mattels verdensberømte legetøj. Her dukker Margot Robbie og Ryan Gosling op i rollerne som hhv. Barbie og Ken. Dén film får biografpremiere herhjemme den 20. juli. 

Det er i skrivende stund uvist, hvornår de kommende "Narnia"-film udkommer på Netflix.

Kommentarer

Greta Gerwig skal lave nye "Narnia"-film til Netflix

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen