"Fallout"-serien udkommer (lidt) tidligere end planlagt

Dommedag er rykket lidt nærmere...

Amazon Studios' længe ventede dystopiske sci-fi-serie, "Fallout" – baseret på den ekstremt succesfulde spilfranchise af samme navn – har netop fået en ny premieredato.

Alle otte episoder af seriens 1. sæson var oprindeligt udset til at udkomme på Amazons streamingtjeneste, Prime Video, i USA den 11. april og i Danmark dagen derpå. Men føljetonen får i stedet streaming-premiere kl. 18.00 pacific time den 10. april – det vil altså kl. 3.00 den 11. april i vores bitte kongerige.

Se også: "Borderlands"-traileren med Cate Blanchett og Co. er omsider landet

"Fallout"-spillene foregår i en dyster fremtid, hvor det meste af Jorden er blevet udryddet af destruktive atomvåben, og hvor man må bekæmpe alt fra radioaktive bæster til "Mad Max"-agtige voldsmænd for at overleve.

"Fallout"-serien starter ud i en af fremtidens underjordiske bunkere, Vault 33, og handlingsforløbet i føljetonen vil passe ind i franchisens overordnede historie, som er blevet opbygget gennem adskillige succesfulde videospil. Vi møder både dusørjægere, soldater og almene borgere, der kæmper for at overleve i den postapokalyptiske virkelighed.

Den kreative duo bag "Westworld"-serien, Jonathan Nolan og Lisa Joy, er med om bord som producere, og foran kameraet finder vi bl.a. Walton Goggins ("The Shield"), Kyle MacLachlan ("Twin Peaks") og Ella Purnell ("Star Trek: Prodigy").

Hele 1. sæson af "Fallout" udkommer som sagt på Prime Video herhjemme meget tidligt den 11. april. Den seneste trailer kan ses her:

Kommentarer

"Fallout"-serien udkommer (lidt) tidligere end planlagt

 • 1

  Det bliver en hård torsdag på arbejde! 

  larsnoergaard 9-04-24 18:34

 • 0

  Nu bliver jeg jo nødt til at abonnere på Prime Video igen...

  steadi 9-04-24 22:10

 • ★★★★0

  STREAMING..NEV/%#ALWAYS changes...

  ^godt Jeg ér en 79'er og ej en 76'er...når Fallout

  ..en smule spændt er Jeg dog...som i: Ret meget faktisk(suk? lad se...)

  Gasivodo10-04-24 01:43

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen