HBO bekræfter: "Game of Thrones" slutter med sæson 8

Rygterne har verseret et stykke tid, men nu er det officielt: HBO's vanvittigt populære fantasy-serie "Game of Thrones" stopper efter sin 8. sæson.

Seriens 6. årgang rundede af for få uger siden, og som vi tidligere har rapporteret her på Moovy, så får den 7. sæson først premiere næste sommer. Og hvor seriens første seks sæsoner hver især leverede ti afsnit, så vil sæson 7 blot diske op med syv episoder.

HBO's programdirektør, Casey Bloys, ville dog ikke bekræfte over for Entertainment Weekly, at sæson 8 kun vil bestå af seks afsnit, hvilket tv-seriens hovedproducere, David Benioff og Dan Weiss, ellers har talt om tidligere.

Men selvom "Game of Thrones" altså afrundes om blot et par år, så har fans ikke nødvendigvis set det sidste til Westeros.

Bloys fortæller nemlig, at tv-seriens bagmænd måske vil søsætte en spin-off engang i fremtiden: "Vi har diskuteret det. Det er bestemt ikke noget, jeg er afvisende over for, men selvfølgelig skal det give mening ud fra et kreativt synspunkt. [Benioff og Weiss] er ikke afvisende over for ideen, men vi har ikke nogen konkrete planer i støbeskeen."

Kommentarer

HBO bekræfter: "Game of Thrones" slutter med sæson 8

  • ★★★★★★0

    Glimrende, hellere afslutte den på en god måde, frem for at trække historien unødigt ud. Og universet er så stort, at de sagtens kan lave et utal af spin-offs.

    Zero Cool31-07-16 09:41

  • ★★★2

    Jeg har faktisk meget svært ved at forestille mig, at der IKKE kommer en spinoff-serie...

    HonoDelLoce31-07-16 10:58

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen