Trailer: Drager, blod og ild syder i nye trailers til "House of the Dragon sæson 2"

Næste sæson af "Game of Thrones"-spinoff-serien får premiere til sommer.

"Game of Thrones"-serien efterlod sig et tomrum og rasende fans, efter 7. og især 8. sæson af serien viste sig ikke at være på samme højtflyvende niveau som resten af serien.

LÆS OGSÅ: HBO MAX BLIVER TIL MAX - MED TRUE CRIME, REALITY OG UNDERHOLDNING

En række spinoffs med udgangspunkt i forfatter George R. R. Martins fantasy-univers blev dog hurtigt annonceret, og "House of the Dragon" blev det første skud på den stamme.

Nu lander snart næste sæson af "House of the Dragon". I den anledning er der udsendt to trailere: En Team Green og en Team Black. For at understrege de stridende parter i en kommende konflikt.

Fot Westeros er på randen af en blodig borgerkrig, hvor Team Green og Team Black på hver sin side kæmper for henholdsvis Kong Aegon og Dronning Rhaenyra. Da begge sider mener at have ret til pladsen på the Iron Throne, afspejler den grønne og den sorte trailer hver deres perspektiv og forskellige opfattelser af samme historie.

LÆS OGSÅ: "GAME OF THRONES"-FORFATTER BØNFALDT HBO OM AT GØRE SERIEN MINDST 10 SÆSONER LANG

"All must choose" er den fikse kampagnekrav til seere og fans, når riget splintres i sæson to. Det er svært ikke at få en Trump versus Biden-smag i munden.  

"House of the Dragon" tager afsæt i fortællingen om Huset Targaryen 200 år før begivenhederne i "Game of Thrones", og er baseret på George R.R. Martins "Fire & Blood".

Som altid i "Game of Thrones"-universet er der en sand stjerneparade af skuespillere.

Vi ser igen Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D'Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno og Rhys Ifans. Yderligere medvirkende inkluderer Harry Collett, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Phia Saban, Jefferson Hall og Matthew Needham.

Nye medvirkende i anden sæson er Abubakar Salim som Alyn fra Hull, Gayle Rankin som Alys Rivers, Freddie Fox som Ser Gwayne Hightower, Simon Russell Beale som Ser Simon Strong, Clinton Liberty som Addam fra Hull, Jamie Kenna som Ser Alfred Broome, Kieran Bew som Hugh, Tom Bennett som Ulf, Tom Taylor som Lord Cregan Stark og Vincent Regan som Ser Rickard Thorne.

Sæson 2 af "House of the Dragon" består af otte episoder og får premiere 17. juni på Max.

Se de to henholdsvis Team Green og Team Black trailers herunder:

Kommentarer

Drager, blod og ild syder i nye trailers til "House of the Dragon sæson 2"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen