Netflix er officelt klar med mere "Stranger Things"

Skulle det være gået nogens næse forbi, så har et af sommerens helt store samtaleemner inden for film og serier uden tvivl været Netflix-serien "Stranger Things", der som få har genskabt stemningen fra 80'ernes sci-fi- og fantasy-fortællinger som "E.T" og "Goonierne".

Derfor er det ikke så underligt, at Netflix i dag har offentliggjort en teaser, der lover anden sæson i 2017 af The Duffer Brothers allerede kultskabende serie. Du kan se teaseren herunder.

Teaseren fortæller bl.a., at anden sæson kommer til at foregå i efteråret 1984, hvilket betyder, at der i fiktionens verden vil være gået et år siden første sæson. The Duffer Brothers har desuden fortalt, at anden sæson skal forstås som en sequel, hvor James Camerons "Aliens" og "Terminator 2: Dommedag" er forbillederne.

Udover de mange intertekstuelle referencer til især værker af Steven Spielberg, Stephen King og John Carpenter har mange fremhævet netop seriens stærke cast af skuespillere, specielt børnene.

Især Millie Bobby Brown som den mystiske og androgyne Eleven med de overnaturlige kræfter har tiltrukket meget opmærksomhed. Om hun også er med i næste ombæring, vælger skaberne dog at lade hænge i luften.

Kommentarer

Netflix er officelt klar med mere "Stranger Things"

 • 0

  Juuubiii!!! Men ville også være mærkeligt andet.

  Weird_J31-08-16 19:09

 • ★★★★★★0

  Sæson 1 var da heldigvis så dejligt afrundet (trods dens antydninger af mere), at jeg kan se anden del, uden at frygte en crappy slutning. Så jeg erklar på mere.

  T. Nielsen31-08-16 20:37

 • ★★★0

  Det er højst sandsynligt de ni episodetitler vi får i teaseren. Så kan man jo fundere over hvad de mon dækker over.

  Aranyhajú Nyárszépe31-08-16 21:02

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen