Podcast: Anmeldelser: The Fall Guy, Challengers, Civil War, Immaculate, Monkey Man

Moovy Podcast anmelder endelig igen, og i denne omgang står den på film med superstjerner som Zendaya, Ryan Gosling og Sydney Sweeney.

To måneder er der gået, siden Moovy Podcast tog sig af en række biografaktuelle film. Så det er mere end på tide, at de igen tager anmelderhatten på. Det er efter uger med et spotlight på "Psycho" m. Nikolaj Tarp, et helt igennem fantastisk fødselsdagsafsnit om 1994 og så en rangering af Park Chan-wooks mange mesterværker!

Men sikke et line-up, der står for dagen. Dine værter, Mikkel Abel og Joachim Jelle, kommer til at snakke om den ene store filmstjerne efter den anden, når den står på alt fra erotisk tennisfilm og nonnegyser til romantisk actionkomik og A24-krigsfilm.

Zendaya server i Luca Guadagninos storhypede "Challengers", der viser livet som en stor tenniskamp, når Josh O'Connor og Mike Faist kæmper mod hinanden til Trent Reznor og Atticus Ross' pulserende musik.

HØR OGSÅ: SPOTLIGHT: PSYCHO (1960) M. NIKOLAJ TARP

Derudover er Ryan Gosling og Emily Blunt gået fra hvert deres "Barbenheimer"-set og mødtes til den romantiske actionkomedie "The Fall Guy" instrueret af David Leitch. Her er Ryan Gosling stuntmanden, der skal forsøge at vinde sit livs kærlighed tilbage, imens han opklarer mysteriet om den forsvundne filmstjerne Tom Ryder.

Sydney Sweeney tager det uskyldige nonnekostume på og drager til Rom. Alt er dog ikke, som det skal være, i "Immaculate", eftersom klostret er ude efter hendes reproduktionsevner. Det er under alle omstændigheder spændende at se filmstjernen Sweeney begå sig i en nonnegyser.

Ud over store stjerner byder episoden på stærke instruktører. Alex Garland instruerer sin hæsblæsende antikrigsfilm "Civil War" for A24, imens Dev Patel blev reddet af Jordan Peele ("Get Out", "Us") og derfor fik muligheden for at smide "Monkey Man" i biograferne. 

Det er en hævnfilm i stil med John Wick, men med meget – måske for meget – på hjerte. Lyt til ugens episode og se, hvilken titel der stjæler alle stjernerne og værternes anbefalinger.

Vi lyttes ved!

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Anmeldelser: The Fall Guy, Challengers, Civil War, Immaculate, Monkey Man

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen