Patrick Stewart er klar på at spille Jean-Luc Picard igen efter sidste sæson af "Star Trek: Picard"

Stewart smider måske blot sin Starfleet-uniform til vask – i stedet for ud.

Vi har vidst i et års tid, at den kommende 3. sæson af "Star Trek: Picard" også bliver seriens sidste årgang. Og hele Starfleet-mandskabet fra "Star Trek: The Next Generation" vender tilbage for at gøre svanesangen ekstra stærk for trekkies.

Ligesom i seriens to første sæsoner spiller Patrick Stewart nok en gang den tidligere Enterprise-kaptajn Jean-Luc Picard, der i en alder af små 100 år berejser Mælkevejen for øjensynligt sidste gang.

Og så alligevel ikke. For under en nylig pressetur afslørede både Stewart og seriens hovedproducer, Alex Kurtzman, at de ikke er klar på at betegne 3. sæson af "Star Trek: Picard" som punktummet på Picards galaktiske rejse. Det skriver Variety.

Se også: Enterprise-crewet er samlet på ny plakat til 3. (og sidste) sæson af "Star Trek: Picard"

Selvom langtfra alle trekkies er enige, så mener Stewart, at de to første sæsoner af "Star Trek: Picard" var af tårnhøj kvalitet, og at hvis han bliver tilbudt et manuskript af samme kaliber, så er han klar på at gentage rollen som Picard nok en gang.

3. sæson af "Star Trek: Picard" introducerer en ny og gådefuld skurk, som spilles af Amanda Plummer ("The Fisher King", "Pulp Fiction"), hvis afdøde far, Christopher Plummer, pudsigt nok spillede skurken i "Star Trek VI: The Undiscovered Country" tilbage i 1991.

Vi ved ikke meget om Plummers skurk, ud over at hun bærer navnet Vadic og af uransagelige årsager vil hævne sig på Picard og hans heroiske venner.

Stewart, Jonathan Frakes, Brent Spiner, LeVar Burton, Michael Dorn, Marina Sirtis og Gates McFadden warper ind på Prime Video den 17. februar. Den seneste trailer kan ses her:

Kommentarer

Patrick Stewart er klar på at spille Jean-Luc Picard igen efter sidste sæson af "Star Trek: Picard"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen