Podcast: Episode #49 - Fra værst til bedst: Christopher Nolan (m. Peter Skjøtt)

Moovy Podcast rangerer alle "Oppenheimer"-aktuelle Nolans film med hjælp fra den tilbagevendende filmelsker Peter Skjøtt.

Sidste uge stod på et hurtigt crash course i filmruller og det eftertragtede 70mm-format, som du kan nyde "Oppenheimer" i i Aarhus d. 20. juli. Dine værter, Joachim Jelle og Mikkel Abel, præsenterer filmen – og det bliver et brag af en oplevelse, så køb dine billetter nu!

Sidst Peter Skjøtt var med, blev der rangeret M. Night Shyamalan, og før det hjalp han podcasten igennem David Cronenbergs tidlige år. Nu hjælper han os med at rangere alle Christopher Nolans fra værst til bedst. Boksehandskerne er fundet frem, for ingen af de tre Nolan-fans har nogen af filmene på den same plads.

Det betyder, at de hver især er væbnet med godt argumenter for, hvorfor "The Dark Knight" er bedre end "The Dark Knight Rises", og hvorfor "Tenet" måske er Nolans mesterværk.

HØR OGSÅ: EPISODE #48 - MOOVY X NORDISK FILM BIOGRAFER: DERFOR SKAL DU SE "OPPENHEIMER" I 70MM!

"Interstellar"-instruktøren er kendt for at lave kæmpestore blockbuster-film, der forener højoktan og velfotograferet action og spænding med nogle intelligent præmisser, der ofte kan sætte de små grå lidt i gang.

Det er ikke ofte, at en instruktør har så mange stærke film, som så mange forskellige filmnørder kan lide. Men Christopher Nolan er unik, og det kommer vores rangeringsliste bestemt også til at være.

Vi lyttes ved!

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Episode #49 - Fra værst til bedst: Christopher Nolan (m. Peter Skjøtt)

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen