Podcast: Interview: Joey Moe og spillefilmsdebuten "Ripple"

Moovy Podcast har fået besøg af popstjernen Joey Moe, der spillefilmsdebuterer med thrilleren "Ripple".

Det har været nogle travle uger på Moovy Podcast. "Dune: Del 2" fik en grundig anmeldelse i et bonusafsnit, mens de 10 bedste Steven Spielberg-film blev rangeret sammen med gæsten Nikolaj Tarp. Tidligere på ugen skulle der også reageres på Oscar-uddelingens vindere og tabere.

Men de to værter, Mikkel Abel og Joachim Jelle, har slet ikke tid til at tage foden fra speederen. I dagens episode får podcasten nemlig fint besøg af ingen ringere end popstjernen Joey Moe. 

Joey Moe har de sidste par år indledt et karriereskifte fra musikken til filmens veje, hvor bl.a. den alternative filmskole Super8 har givet en uddannelse som instruktør. Og nu er Joey Moe klar med filmen "Ripple", der både markerer afgangsfilm og spillefilmsdebut for talentet.

HØR OGSÅ: TOP 10 - STEVEN SPIELBERG M. NIKOLAJ TARP

"Ripple" er en hjernevridende thriller, der dykker ned i besættelsen af true crime og hvordan én tragisk hændelse kan sprede sig som ringe i vandet og påvirke mange mennesker på kryds og tværs. Joey Moe har dedikeret de sidste tre år af sit liv til filmen, som han både agerer manuskriptforfatter og instruktør på.

I interviewet kommer snakken omkring tilblivelsen af filmen, inspirationer og masser af anekdoter fra produktionen - bl.a. hvorfor Joey Moe nok ikke medvirker i sin egen film igen, og hvordan man får fat i Ulrich Thomsen til at medvirke i sin afgangsfilm.

Popsangeren, og nu filmmager, sætter også ord på karriereskiftet og hvad der helt nøjagtigt igangsatte dén tanke. For hvilke forventninger fører det med, når en af tidens bedst sælgende musikere pludselig skal lave film?

Bliv klogere på Joey Moe og filmen "Ripple" i interviewet med Moovy Podcast.

Vi lyttes ved!

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Interview: Joey Moe og spillefilmsdebuten "Ripple"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen