Podcast: Moovy & Øst for Paradis præsenterer: Dette skal du se i august! (m. Rikke Johnsen)

Moovy Podcast har slået sig sammen med Øst for Paradis, og med mikrofonerne i hænderne går de igennem biografens program for august.

Brad Pitt fik i sidste uge sin velfortjente tid i rampelyset, da værterne, Joachim Jelle og Mikkel Abel, rangerede de fem skuespillerens fem bedste film. Få dage efter er Moovy Podcast allerede tilbage, og det er med et splinternyt samarbejde.

Programlægger Rikke Johnsen fra den Aarhusianske biograf Øst for Paradis dukker nemlig op i studiet for at snakke om deres månedsprogram for august. Her er der både "Cinemateket i Paradis", hvor der er plukket film fra Cinematekets eget august-program, såvel som nogle spændende Open Air-visninger i forbindelse med Aarhus Festuge.

HØR OGSÅ: FEM TIL FREDAG #17 - DE 5 BEDSTE FILM MED BRAD PITT

Om du bor i Aarhus eller København, er dette afsnit en oplagt mulighed for at få en perfekt guidet tur i biografen. Der snakkes om både gamle og nye film, om Stanley Kubrick og Baz Luhrmann, om "Rosemary's Baby" og "Notting Hill". Episoden vender også udvalgte værker med oplægsholdere og eksperter, der kontekstualiserer klassikere som "Gøgereden", "Ondskabens hotel" og "Lolita".

Vi håber, I vil tjekke dette nye format ud. Det er nemlig en stor mulighed for at hjælpe folk med at komme i biografsæderne og se de film, der ikke kun er biografaktuelle, men også klassikere og moderne mesterværker.

Vi lyttes ved!

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Moovy & Øst for Paradis præsenterer: Dette skal du se i august! (m. Rikke Johnsen)

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen