Podcast: Fem til fredag #17 - De 5 bedste film med Brad Pitt

Moovy Podcast hylder den "Bullet Train"-aktuelle verdensstjerne ved at kåre mandens fem bedste film.

Siden 1990'ernes store gennembrud har den nu 58-årige Brad Pitt kunnet kalde sig en vaskeægte superstjerne. Og med et rigt bagkatalog af diverse film og et liv i offentlighedens søgelys er der meget at diskutere, når det kommer til den folkekære skuespiller.

I anledning af premieren på den biografaktuelle actionbasker "Bullet Train", som har Brad Pitt i hovedrollen, kårer Moovy Podcast derfor mandens fem bedste film.

Eller måske er der snarere tale om mandens fem bedste præstationer? For Brad Pitt viser sig hurtigt at være meget mere end sit blonde hår og sladderbladenes kåringer som verdens mest sexede mand!

HØR OGSÅ: FEM TIL FREDAG #16 - DE FEM BEDSTE FILM, DU ALDRIG HAR HØRT OM! (DEL III)

Værterne Joachim Jelle og Mikkel Abel diskuterer Brad Pitts gennembrud og vej til det store lærred, mens evnen til at veksle mellem oplagte biroller og selvskrevne hovedroller granskes. Skuespilleren besidder også et, måske, undervurderet komisk talent, som også kommer til at spille en rolle i Moovys topliste.

Her finder man nemlig flere film fra auteur-samarbejder med Quentin Tarantino ("Once Upon a Time... in Hollywood") og David Fincher ("Fight Club"), mens "Thelma & Louise", der for alvor introducerede verden til Brad Pitt, også sniger sig ind.

Og de film, som ikke kom med på listen, kommer vi selvfølgelig også omkring, når snakken går på bobler. Her er perler som "Burn After Reading", "Ad Astra" og "Mordet på Jesse James af kujonen Robert Ford" skuffende udeladt, mens mærkværdige titler som "Cutting Class" og "Cool World" dukker op i værternes research.

Vi lyttes ved!

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Fem til fredag #17 - De 5 bedste film med Brad Pitt

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen