Podcast: Moovy Podcast x Øst for Paradis: Juni + Gyserfestival (2024) m. Rikke Johnsen

Der er gyserfestival, 70'er-perler og stumfilm, når Moovy Podcast gennemgår juni-kalenderen for Cinemateket i Øst for Paradis.

Efter måneders travlhed kan Moovy Podcast endelig byde Rikke Johnsen tilbage i studiet for at vende de mange store titler, der vises i den aarhusianske kunstbiograf.

Dine værter, Mikkel Abel og Joachim Jelle, har de sidste par uger lavet en Top 5 over de bedste Kristen Stewart-film såvel som en hæsblæsende gennemgang af Mad Max: Fury Road med Peter Skjøtt.

Nu kan de dog få Øst for Paradis, store filmklassikere og en hel særlig gyserfestival kaldt "Gys i Paradis" frem i rampelyset. Mikkel og Joachim har nemlig søsat en gyserfestival fuld af skræk og rædsler. Fra den 14. juni til den 25. juni kan du se skrækindjagende gyserperler. Der vises titler som "Scream", "Fredag den 13.", "Ringu", "Dødens gab", "Train to Busan", "Suspiria" og "Carrie".

Book dine billetter til "Gys i Paradis" lige her.

Det egentlige Cinemateket-program i Øst for Paradis bærer selvfølgelig præg af nogle lidt andre titler. Her spiller mesterlige europæiske instruktører en stor rolle. Du kan opleve Jean-Pierre Melvilles intense "Den røde cirkel", Marcel Carnés "Tågernes kaj" og Luis Buñuels dejligt provokerende "Dagens skønhed".

HØR OGSÅ: SPOTLIGHT: MAD MAX: FURY ROAD (2015) M. PETER SKJØTT

Derudover tager Steven Soderbergh dig med ud på et dejligt moderne advokatdrama med en skinnende Julia Roberts i "Erin Brockovich".

"Mig og Annie" er Woody Allens måske mest anerkendte film, der var med til at redefinere den romantiske komedie. Og så får du mulighed for at rejse tilbage til 1926 og opleve Buster Keatons hæsblæsende "Generalen", der er som skræddersyet til det store lærred.

Vi lyttes ved!

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Moovy Podcast x Øst for Paradis: Juni + Gyserfestival (2024) m. Rikke Johnsen

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen