Folkene bag "Sonic" laver ny "Scary Movie"

Start-00’ernes populære parodifilm vækkes til live igen.

I starten af årtusindskiftet dukkede "Scary Movie"-filmene op for at tage tykt pis på tidens populære gysere og genrefilm såsom "Scream", "I Know What You Did Last Summer" og "The Matrix". Spoof-film var ikke et nyt fænomen, men "Scary Movie" fik enorm succes og affødte flere efterfølgere af svingende kvalitet og humor. 

Nu ser det ud til, at franchisen finder fornyet liv og skal rebootes til en ny generation.

Læs også: Den nye "Høj pistolføring" med Liam Neeson får en premieredato

Paramount Pictures slår pjalterne sammen med Miramax og udvikler sammen med producer Neal H. Moritz en ny "Scary Movie". Moritz har været producent på "Fast & Furious"-franchisen og "Sonic"-filmene og er i øjeblikket også i færd med at udvikle den kommende fortsættelse til "Face/Off"

Gysergenren har de senere år fået solid medvind med biografsucceser som "M3gan", "Five Nights at Freddy's" og "Evil Dead Rise", så der er rigeligt materiale at parodiere i en kommende spoof. Spørgsmålet er så bare, om det er muligt for en parodifilm at give genlyd i 2020'erne, eller om tiden er løbet fra fænomenet. 

Den kommende "Scary Movie" har endnu ingen officiel titel eller premieredato.

Kommentarer

Folkene bag "Sonic" laver ny "Scary Movie"

  • 0

    Jeg synes kun det var de første 2 film der var gode. Den med Charlie Sheen - det er virkelig det eneste jeg husker fra filmen, hverken nummer eller plot - her var det bedste - dvs det eneste gode i filmen -det der blev vist i traileren, meget af det indeholdt Charlie Sheen og da han var væk efter de første 5-10 minutter, så var resten en ren ørkenvandring.

    Men ved et reboot vil der sikkert komme en kommentar på alle de jumpscares, samt "monstre" der er blevet en større del af nutidens "gysere". Efter et årti så kan den er klar til et reboot. Det må godt være plat - jeg forventer noget af det er det - bsre ikke for plat.

    Johnny4218-04-24 21:51

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen