Forum - Forum-tråd: Den politiske tråd

Den politiske tråd

  • ★★★★★★1

    En kvindelig kollega sagde til mig i går, at jeg havde evighedssamtykke til at give hende komplimenter. Hun var træt af debatten, som hun fandt var blevet hysterisk. Faktisk læser jeg overraskende mange kommentarer fra kvinder, der siger det samme og jeg møder faktisk mest kvinder der siger sådan. I virkeligheden drejer debatten sig jo ikke om, at man ikke må give komplimenter. Den handler om grænseoverskridende adfærd. Og så handler det jo også om kontekst. Hvis man som jeg er 50 år gammel, skal man nok tænke sig ekstra godt om, inden man mener man vil sige til den 19 årig praktikant at hun ser godt ud. Ikke at man ikke kan tænke det, men derfor behøver man jo ikke sige det nødvendigvis. Hvis man har en lederstilling skal man nok i det hel taget, passe på med hvad man siger til hvem af den slags. og uanset, så tænker jeg at man jo må mærke stemningen, fornemme om relationen er til det osv. Kan man ikke dette, skal man måske holde sin kæft. Jeg har dog arbejdet nok sammen med kvinder (jeg arbejder jo ikke sammen med andet pt:), til at vide at deres snakke, adfærd osv også kan være ret vild. Igennem mine år som pædagog er jeg blevet taget på røven til fester et par gange (den ene gang da jeg var 23 af min kvindelige souschef på måske 40), kysset på flere gange, også uden at jeg lige var forberedt på det. Ja, der findes sågar billeder af det, hvor jeg sidder sammen med en kollega, der ud af det blå kysser mig på kinden. Nuvel, kontekst, så tænker de mærker jeg ikke tager det ilde op og blot synes det er rart, at man trods alt ikke skræmmer dem helt væk.

    Men dertil og så til at sige til en ung pige, at hun skal sutte ens pik. Det er jo direkte frastødende. Men det er heller ikke et kompliment.

    Rart at høre at kvinder også siger fra, i forhold til at gå med på bølgen af harmfulde mandehadere :-)

    I forhold til dit eksempel om komplimenter, så oplevede jeg selv en situation da jeg for nogle år siden hentede vores yngste i børnehaven - jeg gjorde det på samme tid som en far til et andet barn og han henvendte sig til en ca. 17 - 18 årig pædagogmedhjælper af hunkøn, med ordene; "Du har en flot røv i de bukser"

    Pigen stivnede totalt, og anede ikke hvad hun skulle sige - og ærligt, jeg blev selv så paf at jeg ikke nåede at reagere før situationen var opløst og han var ude af døren.

    Mit forhold til ham blev ikke bedre senere, han havde en søn som gik i klasse med min ældste - og jeg endte med at have en voldsom kontrovers med ham nogle år senere på grund af en episode hvor min søn kom til skade. 

    Dit eksempel med souchefen var ok for dig - men også utrolig skidt dømmekraft fra hende - jeg har selv oplevet et par situationer som 16 og 17 hvor betydeligt ældre kvinder kom med invitationer som ikke var til at tage fejl af.

    Wayne23-09-20 10:03

  • ★★★★★★0

    så oplevede jeg selv en situation da jeg for nogle år siden hentede vores yngste i børnehaven - jeg gjorde det på samme tid som en far til et andet barn og han henvendte sig til en ca. 17 - 18 årig pædagogmedhjælper af hunkøn, med ordene; "Du har en flot røv i de bukser"

    Det er da også tåkrummende pinligt og et no-go. 

    Dit eksempel med souchefen var ok for dig - men også utrolig skidt dømmekraft fra hende -

    Præcis og var jeg ikke blevet forført (faktisk var jeg nok den aktive i at forføre her) af en 32-33 årige kollega i samme omgang, så havde jeg faktisk været klar til en oplevelse tænkte jeg dengang, da souschefen var en flot kvinde. Men vender jeg den om, så havde jeg aldrig selv taget chancen og taget en 23 årige medhjælper på røven, hverken som souschef eller bare ansat i det hele taget. Men sådan er vi jo nok forskellige og mænd dømmes i øvrigt ofte også hårdere af folkedomstolen end kvinder, hvis de opfører sig dumt.

    T. Nielsen23-09-20 10:18

  • ★★★★★★3

    Det kan mænd også være bange for, selv om de sjældent bliver voldtaget.

    Det kan de og det er, jfr. statistikken jeg linkede til tidligere, også sjældent at kvinder bliver voldtaget af folk de ikke kender i forvejen. Men voldtægt er jo ikke det eneste der kan gøre en utryg ved at gå alene, eller direkte bange for det.

    Jeg synes dog det kan lyde lidt, som om du mener vi har en kultur herhjemme, hvor det er socialt acceptabelt at overfalde og voldtage kvinder og det har vi jo altså ikke.

    Det mener jeg ikke, nej. Som skrevet ovenfor, kan man sagtens være andre årsager. Skalaen går nok fra at blive råbt efter til at blive overfaldet. Hvad der har været socialt acceptabelt og i mange tilfælde stadig er, ligger fra at blive råbt efter til et par skridt før overfald. Dette inkluderer bl.a. at gramse, for at bruge et gammeldags udtryk. Måske ikke socialt acceptabelt, hvis du spørger folk på gaden, men i praksis er det, fordi det sker i bylivet, til firmafester, på arbejdspladser osv. stadigvæk, hvilket jo bl.a. er noget af det som beskrives af de kvinder, som er stået frem i forbindelse med eksemplet som Wayne tog op, der startede diskussionen.

    Men naturligvis kan og skal vi arbejde for et samfund, hvor børn ikke vokser op og bliver forbrydere i det omfang vi kan og vi skal også arbejde for et samfund, hvor drenge opdrages til at tro at de er kvinder overlegne.

    Bestemt og jeg skal bestemt ikke gøre mig klog på børneopdragelse. Der er ganske sikkert masser af folk derude med praktiske råd til hvordan man sørger for at ens børn, uanset kønnet, ikke bliver røvhuller.

    Men derudover kan jeg ikke tilslutte mig, at man bare kan vælge at møde kvinder som mennesker FØR, hvad kaldte du det, sexobjekter. Rent naturligt tiltrækkes vi jo seksuelt og jeg vil påstå, at gjorde vi ikke det, så var menneskeheden sandsynligvis uddød for længe siden.

    Men du er vel ikke konstant på udkig efter en ny og bedre model, hvori du kan lægge din sæd, i menneskelighedens navn, naturligvis? :)

    Og selvom jeg lejlighedsvis ønsker det, tror jeg ikke helt på, at jeg er så super-unik, at jeg er den eneste der synes at det er ret let at tale med og møde kvinder, uden at det første jeg tænker på er den seksuelle tiltrækning.

    Zero Cool23-09-20 10:26

  • ★★★★★★0

    Men du er vel ikke konstant på udkig efter en ny og bedre model, hvori du kan lægge din sæd, i menneskelighedens navn, naturligvis? :)

    Og selvom jeg lejlighedsvis ønsker det, tror jeg ikke helt på, at jeg er så super-unik, at jeg er den eneste der synes at det er ret let at tale med og møde kvinder, uden at det første jeg tænker på er den seksuelle tiltrækning.

    Snakkede vi kun drifter, så var jeg vel:-D Men man lærer vel, opdrages til og hvad der ellers gør det, så man stopper "jagten" (ja, det jo ikke alle der gør). Men man skal altså ikke underkende, tror jeg, det fysiske aspekt af hvorfor vi opsøger det eller de køn vi nu engang er tiltrukket af. Og naturligvis kan man møde kvinder og indlede snakke, uden at første tanke er "hende gad jeg godt kneppe". Man skal bare ikke gøre den del til noget skammeligt. Den er ganske naturligt vil jeg påstå. Der findes selvfølgelig aseksuelle mennesker, det ved jeg. Men for størstedelen er der altså en ret naturlig drift i at føle sig tiltrukket (og det er jo i bund og grund sex, uden at jeg skal blive helt old school freudiansk:)

    T. Nielsen23-09-20 10:35

  • ★★★★★★1

    Men sådan er vi jo nok forskellige og mænd dømmes i øvrigt ofte også hårdere af folkedomstolen end kvinder, hvis de opfører sig dumt.

    Helt enig - en kvinde vil omgående kunne vende den til at det bare var næstekærligt :-)

    Jeg prøvede en gang at en kvindelig indkøbschef, fra en af Danmarks største virksomheder, ud af det blå kyssede mig inderligt på munden - hun havde godt nok forsøgt at flirte med mig hele dagen, men jeg havde på ingen måde gengældt det. Da hun efterfølgende fortalte mig at hendes mand var helt ok med et sidespring måtte jeg fortælle hende at det var jeg ikke.

    Det er godt nok en akavet situation, bagefter.

    Wayne23-09-20 10:40

  • ★★★★★★1

    Jeg prøvede en gang at en kvindelig indkøbschef, fra en af Danmarks største virksomheder, ud af det blå kyssede mig inderligt på munden - hun havde godt nok forsøgt at flirte med mig hele dagen, men jeg havde på ingen måde gengældt det. Da hun efterfølgende fortalte mig at hendes mand var helt ok med et sidespring måtte jeg fortælle hende at det var jeg ikke.

    Det er godt nok en akavet situation, bagefter.

    Ja, det kan godt være ret bøvlet. Som en (mandlig) kollega engang sagde til mig, så skal man aldrig bolle inden for egen delegation:-)

    T. Nielsen23-09-20 10:47

  • ★★★★★★1

    Man skal bare ikke gøre den del til noget skammeligt.

    Der er der heller ingen der foreslår.

    Zero Cool23-09-20 10:49

  • ★★★★★★0

    Ja, det kan godt være ret bøvlet. Som en (mandlig) kollega engang sagde til mig, så skal man aldrig bolle inden for egen delegation:-)

    Det kostede måske en ordre på nogle milioner, men ikke mit ægteskab :-)

    Wayne23-09-20 10:50

  • ★★★★★★0

    Mht voldtægts-snakken, så er jeg enig med Bruno, at det kan hurtigt lyde som man lægger skylden på ofret, hvilket er ret klassisk. Det er og kan aldrig være ofrets skyld, uanset. Men jeg tror dog jeg ved hvor du vil hen Wayne og jeg tænker ikke du er ude i at ville kaste skylden på ofret. Det er lidt ærgerligt, hvis det bliver så ensidigt, at vi ikke kan tale om emnet, for så går man glip af vigtige snakke om hvorfor nogle mennesker nemmere bliver ofre og dermed muligheden for at hjælpe dem til at undgå dette. Je taler her ikke konkret om hende pigen Bruno omtaler, da jeg hverken kender hende eller sagen nærmere.

    Jeg har mødt og arbejdet med sårbare mennesker, mennesker med udviklingstraumer. Der møder man mange, både drenge og piger, der har nogle handlemønstre der gør at de ofte ender med at blive udnyttet og at der måske begås overgreb imod dem. Det er jo aldrig okay og aldrig deres skyld. Tværtimod. Men da man jo desværre ikke kan fjerne alle de mænd, der kunne finde på at udnytte kvinder, har man ofte ingen andre muligheder end at arbejde med at en sådan kvinde forsøger at bryde de mønstre der gør, at hun igen og igen møder, lader sig lokke, falder for og måske forelsker sig i det dumme svin. Ved godt, vi her er ude i noget kompleks psykologi. husker jeg sad overfor en kvinde engang, der fortalte mig om at hun altid endte med det dumme svin, der udnyttede hende og behandlede hende som lort. Men som hun sagde, hvad fanden skulle hun gøre, for når hun mødte "den søde fyr", så forelskede hun sig ikke i ham. Hun faldt igen og igen for det dumme svin og blev så dybt såret og deprimeret når han viste sig at være, ja netop dette. Dette var et mønster hun gentog igen og igen. Der skal man jo ind og arbejde med hendes selvværd, traumer osv, for at hun kan bryde dette mønster og det kan man jo ikke gøre, uden at man taler om det.

    T. Nielsen23-09-20 11:07

  • ★★★★★★1

    Der er der heller ingen der foreslår.

    Nej, men det kan hurtigt lyde sådan og ret frelst, hvis man slår på lyd for at man godt kan møde kvinder som mennesker før sexobjekter. Det er der jo heller ingen der påstår man ikke kan. Men igen, det kommer nok også an på hvordan man mener det. Jeg ser som sagt intet galt i at man ser en kvinde (mand eller hvad man så tiltrækkes af) og tænker hende gad jeg godt......Det er hvordan man opfører sig derefter, der er det vigtige (hvad jeg dog også tænker vi er enige om).

    T. Nielsen23-09-20 11:03

  • ★★★★★★0

    Det kostede måske en ordre på nogle milioner, men ikke mit ægteskab :-)

    Ha ja, det er jo trods alt vigtigere:-)

    T. Nielsen23-09-20 11:03

  • ★★★★★2

    Selvom jeg er team Bruno i den her debat, synes jeg sgu du lige tilføjer et par fine nuancer til debatten, T. Nielsen! Kudos til jer alle =)

    David Lund23-09-20 11:11

  • ★★★★★★0

    Men jeg tror dog jeg ved hvor du vil hen Wayne og jeg tænker ikke du er ude i at ville kaste skylden på ofret.

    Naturligvis ikke - det er aldrig offerets skyld - og voldtægt er aldrig i orden. Men har man været udsat for det før, så er der al mulig grund til at søge at undgå det igen - og det er måske en god idé at evaluere forløbet, og overveje om man måske har sendt nogle signaler som kunne misforståes.

    Da jeg var omkring de 19 var jeg med en pige hjemme, hvor hun havde taget mine bukser af - OG haft min pik i munden, før hun 2 sekunder før penetration fik bondeanger - og måtte indrømme at hun havde en kæreste, som det nok ikke var helt i orden med.

    Der kunne en anden sgu godt have endt i en voldtægtssituation :-)

    Wayne23-09-20 11:13

  • ★★★★★★2

    Det er der jo heller ingen der påstår man ikke kan.

    Det er der jo så en del kvinder der mener, jfr. deres oplevelser, hvilket er derfor jeg bragte det op.

    En del af mine veninder har masser af oplevelser med mænd, som viser en stor interesse i dem, indtil mændene finder ud af at de er i forhold. Så vender mændene om på hælen og smutter igen.

    En af mine kammeraters kæreste oplever jævnligt at få tilbud om sex fra fremmede via de sociale medier, selvom de ved at hun er i forhold og et af de seneste eksempler på dette, var en fyr der løj om at han var ved at forlade landet og om de lige kunne nå at mødes, uden at det skulle udvikle sig til sex selvfølgelig, før han tog afsted. En måneds tid senere er han stadig i Danmark og så fik hun lige tilbud om et stykke med penis. du ved, går den, så går den.

    Og før nogen siger "jamen, ikke alle mænd..", hvilket er korrekt, så er det måske ikke så underligt, at nogle kvinder føler, igen, baseret på deres oplevelser, at deres værdi sidder i størrelsen på deres bryster og hvor perfekte deres røve er, og ikke hvem de er som mennesker.

    Min omgangskreds er langtfra unik i den sammenhæng. Se bl.a. eksemplet med dick pics fra tidligere og for at blive i samme spor: den svenske håndboldsspiller (jeg kan ikke huske hendes navn), som igennem længere tid offentliggjorde dick pics fra fremmede og vistnok sendte dem videre til deres mødre.

    Zero Cool23-09-20 11:20

  • ★★★★★★1

    Det er der jo så en del kvinder der mener, jfr. deres oplevelser, hvilket er derfor jeg bringer det op.

    En del af mine veninder har masser af oplevelser med mænd, som viser en stor interesse i dem, indtil mændene finder ud af at de er i forhold. Så vender mændene om på hælen og smutter igen.

    En af mine kammeraters kæreste oplever jævnligt at få tilbud om sex fra fremmede via de sociale medier, selvom de ved at hun er i forhold og et af de seneste eksempler på dette, var en fyr der løj om at han var ved at forlade landet og om de lige kunne nå at mødes, uden at det skulle udvikle sig til sex selvfølgelig, før han tog afsted. En måneds tid senere er han stadig i Danmark og så fik hun lige tilbud om et stykke med penis.

    Og før nogen siger "jamen, ikke alle mænd..", hvilket er korrekt, så er det måske ikke så underligt, at nogle kvinder føler, igen, baseret på deres oplevelser, at deres værdi sidder i størrelsen på deres bryster og hvor perfekte deres røve er, og ikke hvem de er som mennesker.

    Min omgangskreds er langtfra unik i den sammenhæng. Se bl.a. eksemplet med dick pics fra tidligere og for at blive i samme spor: den svenske håndboldsspiller (jeg kan ikke huske hendes navn), som igennem længere tid offentliggjorde dick pics fra fremmede og vistnok sendte dem videre til deres mødre.

    Jeg ved ikke om de fleste venner du har, er piger. Men gætter på at der er en årsag til at der har været så mange sager med piger som har fået delt nøgenbilleder på nettet.

    Det går altså begge veje - personligt er det nemt at synes at det er komplet åndsvagt at udstille sig selv, når man er på lang afstand af puberteten. Men 14 - 16 årige er monumentalt sindsyge på grund af hormoner.

    Hvis det foregår +20 år, så er der nok ikke forbundet med voldsom begavelse.

    Wayne23-09-20 11:30

  • ★★★★★★1

    Det er der jo så en del kvinder der mener, jfr. deres oplevelser, hvilket er derfor jeg bringer det op.

    Nu var det jo dig selv, der sagde at man godt kunne møde kvinder som mennesker FØR sexobjekter og det gav jeg dig ret i.

    En del af mine veninder har masser af oplevelser med mænd, som viser en stor interesse i dem, indtil mændene finder ud af at de er i forhold. Så vender mændene om på hælen og smutter igen.

    Det har jeg umiddelbart svært ved at se et problem i, som du skriver det her? Det kommer da helt an på, hvad man "bilder" dem ind og hvordan man opfører sig. Jeg har da selv stået med kvinder, der "afviste" mig fordi de var i forhold og jeg har også selv "afvist" kvinder (og mænd), fordi jeg var i forhold og så ikke længere havde interesse i mig. Det finder jeg helt normalt. Måske jeg misforstår dig?

    Til resten du skriver, har jeg ikke så meget at sige, andet end at jeg er enig i de holdninger jeg fornemmer du udtrykker i forhold til dette.

    T. Nielsen23-09-20 11:29

  • ★★★★★★1

    Jeg ved ikke om de fleste venner du har, er piger. Men gætter på at der er en årsag til at der har været så mange sager med piger som har fået delt nøgenbilleder på nettet.

    Det går altså begge veje - personligt er det nemt at synes at det er komplet åndsvagt at udstille sig selv, når man er på lang afstand af puberteten. Men 14 - 16 årige er monumentalt sindsyge på griund af hormoner.

    Hvis det foregår +20 år, så er der nok ikke forbundet med voldsom begavelse.

    Det er cirka delt ned i midten.

    Resten af dit indlæg må du lige forklare nærmere, fordi jeg har svært ved at se hvor det passer ind i hvad jeg skrev. Jeg nævner eksempelvis intet om alder og jeg nævner intet om at nogen har udstillet sig selv, ikke at det i praksis gør nogen som helst forskel.

    Zero Cool23-09-20 11:34

  • ★★★★★★0

    Naturligvis ikke - det er aldrig offerets skyld - og voldtægt er aldrig i orden. Men har man været udsat for det før, så er der al mulig grund til at søge at undgå det igen - og det er måske en god idé at evaluere forløbet, og overveje om man måske har sendt nogle signaler som kunne misforståes.

    Da jeg var omkring de 19 var jeg med en pige hjemme, hvor hun havde taget mine bukser af - OG haft min pik i munden, før hun 2 sekunder før penetration fik bondeanger - og måtte indrømme at hun havde en kæreste, som det nok ikke var helt i orden med.

    Der kunne en anden sgu godt have endt i en voldtægtssituation :-)

    Jeg synes ikke man kan stille det helt sådant op. De "signaler" bliver jo desværre bevidst udnyttet. Så synes ikke man kan tale om, at de udsender signaler der kan misforstås. Ved hvad du mener og en mand kan jo godt tro, at en kvinde vil "noget", som hun så ikke vil. Men man burde jo helst være stoppet inden, man gør noget hun ingen intentioner havde om at ville. Men der er det at det gør nogle mænd desværre ikke. Lidt firkantet sat op af mig. Men meningen skinner igennem tænker jeg.

    Dit eksempel forstår jeg ikke helt. Jo, det er da dumt at tage en anden med hjem, hvis man er i forhold. Men det er ikke helt det jeg taler om.

    T. Nielsen23-09-20 11:38

  • ★★★★★★0

    Selvom jeg er team Bruno i den her debat, synes jeg sgu du lige tilføjer et par fine nuancer til debatten, T. Nielsen! Kudos til jer alle =)

    Jo tak, selv om jeg personligt helst vil væk fra tanken om hold/team, da jeg ikke mener mig på noget hold (det kan andre jo måske mene jeg er:) i debatten. Jeg er dog på hold for, at sexchikane ikke er i orden, uanset!

    T. Nielsen23-09-20 11:38

  • ★★★★★★1

    Nu var det jo dig selv, der sagde at man godt kunne møde kvinder som mennesker FØR sexobjekter og det gav jeg dig ret i.

    Det gjorde du, og du skrev jo også "Det er der jo heller ingen der påstår man ikke kan", hvortil jeg svarer, at der er kvinder derude, som vil være uenig i den udtalelse, fordi de netop oplever mange tilfælde, hvor de ikke bliver mødt som menneske først.

    Zero Cool23-09-20 11:39

  • ★★★★★★0

    Det er cirka delt ned i midten.

    Resten af dit indlæg må du lige forklare nærmere, fordi jeg har svært ved at se hvor det passer ind i hvad jeg skrev. Jeg nævner eksempelvis intet om alder og jeg nævner intet om at nogen har udstillet sig selv, ikke at det i praksis gør nogen som helst forskel.

    Det lyder bare som om at din opfattelse ret ensidigt er på pigernes bane - ved ikke om jeg bare læser det forkert?

    Når det er sagt, så fatter jeg ikke mænd som tror at Dick Pic's gør kvinder våde i trusserne - en pik er sgu da isoleret set ikke særlig smuk :-)

    Wayne23-09-20 11:39

  • ★★★★★★0

    Det gjorde du, og du skrev jo også "Det er der jo heller ingen der påstår man ikke kan", hvortil jeg svarer, at der er kvinder derude, som vil være uenig i den udtalelse, fordi de netop oplever mange tilfælde, hvor de ikke bliver mødt som menneske først.

    Det har jeg såmænd heller ikke tænkt mig at anfægte. Hvis det lød sådan, har jeg udtrykt mig for svagt. og ja, det bliver eller kan i hvert fald blive ekstremt trættende kun at blive anset som en fuckdoll.

    T. Nielsen23-09-20 11:44

  • ★★★★★★2

    Det lyder bare som om at din opfattelse ret ensidigt er på pigernes bane - ved ikke om jeg bare læser det forkert?

    Jeg svarer på noget som Thomas skriver og nævner eksempler fra min omgangskreds og medierne, der bl.a. involverer sextilbud fra fremmede og at det bl.a. får dem til at føle, at deres værdi er i deres udseende, ikke hvem de er som person, som i, at hvis man ikke kan få lov til at stikke en pik i dem, er de intet værd.

    Som skrevet før, har jeg svært ved at se hvordan alder og at "udstille sig selv" har nogen relevans i forhold til hvad jeg skrev.

    Jeg forstår heller ikke hvordan at "min opfattelse er ensidigt på kvindernes side" overhovedet er relevant for indlægget.

    Hvad vil du have? At jeg skriver en 30 siders rapport om hvor svært mænd har det, for at skabe ligevægt?

    Zero Cool23-09-20 11:46

  • ★★★★★★1

    Det har jeg såmænd heller ikke tænkt mig at anfægte. Hvis det lød sådan, har jeg udtrykt mig for svagt. og ja, det bliver eller kan i hvert fald blive ekstremt trættende kun at blive anset som en fuckdoll.

    Just præcis. Når både de mænd man møder og samfundet via reklamer og hvad-ved-jeg, fortæller at din værdi er i dit udseende, så bliver det nok lidt fesent i længden.

    Det møder mænd selvfølgelig også i nogle grad mht. udseendet, fordi det ville være ok hvis vi alle lignede Thor fra Marvel-filmene, men heldigvis var den såkaldte dad bod jo trendy for nogle år siden, hvilket de fleste mænd kan være med på.

    Zero Cool23-09-20 11:49

  • ★★★★★★0

    De "signaler" bliver jo desværre bevidst udnyttet. Så synes ikke man kan tale om, at de udsender signaler der kan misforstås. Ved hvad du mener og en mand kan jo godt tro, at en kvinde vil "noget", som hun så ikke vil.

    Dybest set kan hendes signal måske være interesse - og et ønske om at indlede et seriøst forhold - hvilket så bliver misforstået. 

    Personligt er jeg skarp modstander af alt der har med vold og magtanvendelse at gøre - så jeg forstår ganske enkelt ikke hvad det er der driver de mænd (som det jo oftes er).

    Kvinder kan dog også have et iltert temperement, jeg var engang i et forhold hvor jeg modtog både lussinger og slag - det var dog forholdsvis nemt at pacificere hende, ved at holde hende ud i udstrakt arm, så hun ikke kunne nå :-)

    Wayne23-09-20 12:01

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen