Lavede biks i aftes, løg tofler og kød brunet af i smør og badet i worchestershire og engelsk sauce med æg på toppen pyntet med lidt fermenteret chili
Kødet kom fra en steg jeg lavede den anden dag, grill success off the charts.
Startede med en ribenssteg, af med ribben og skind, skar den med crisscut ca halvt igennem fra begge sider, så blev kødet sprængt i 16timer i salt/sukker/peber/enebær/korrianterfrø.
Derefter tørret grundigt og blev tørkrydderet i 9timer, blandingen var, 1/3 sukker 2/3 blandet, knust korrianterfrø, fermenteret chili, muskatnød, spidskommen, msg, løgpulver, selleri salt, salt og masser af paprika. I så tykt et lag så man ikke kan se kødet igennem.
Low and slow på grillen ved ca 120grader, 1 timer med røg af æbletræ også 2 time uden røg, tror det er det bedste jeg har lavet på en grill til dato
Tilbehør var en kålslaw, jeg har arbejdet på den perfekte opskrift på over de seneste måneder. Fik rester af den igår og fandt ud af den "hemmelige" ingrediens er tid. Har en minimal smagsprøve i køleren til jeg kommer hjem, håber den er blevet dårligere for så topper den ca 2 døgn efter fremstilling.