Trailer: 1920’ernes Hollywood vækkes til live i første trailer til den stjernespækkede "Babylon"

Brad Pitt, Margot Robbie, Diego Calva og Tobey Maguire boltrer sig i penge, sprut og dødsensfarlige dyr i Damien Chazelles nyeste storfilm.

Ovenpå "Whiplash", "La La Land" og "First Man" er det intet under, at filmentusiaster over hele verden er spændte på at se, hvad den blot 37-årige Damien Chazelle disker op med næste gang.

Og nu har vi omsider fået den første trailer til Chazelles næste opus, "Babylon", der ligesom instruktørens "La La Land" er en kærlighedserklæring til Hollywood.

Hér er der dog tale om et anderledes vildt og kaotisk Hollywood – nemlig 1920'ernes Los Angeles, hvor stumfilmsæraen så småt ebber ud, samtidigt med at synkroniseret lyd gør sit indtog i filmindustrien. Altså en tumultarisk tid gennemsyret af fester og forandringer.

Læs også: Emma Watson og Miles Teller var tiltænkt hovedrollerne i "La La Land"

En film om Hollywood bør naturligvis være stjernespækket, og det er "Babylon" i dén grad også – Margot Robbie, Brad Pitt og Tobey Maguire er tre af ensemblets store navne, mens den relativt ukendte Diego Calva samt Eric Roberts, Lukas Haas, Olivia Wilde og tilmed Spike Jonze også optræder foran kameraet.

Som trailerens YouTube-overskrift stolt proklamerer, så er den "ucensureret", og den byder da også på en pæn dosis stoffer, bare bryster og sågar en dværg udstyret med en stor, oppustelig penis.

Vi har tydeligvis en festlig cadeau til Hollywoods gyldne æra i vente, og "Babylon" kan opleves i de danske biografer fra og med den 19. januar 2023. Traileren kan ses her:

Kommentarer

1920’ernes Hollywood vækkes til live i første trailer til den stjernespækkede "Babylon"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen