Trailer: Dæmonerne går amok i ny trailer til "Insidious: The Red Door"

Det sidste kapitel i sagaen om den hårdt prøvede Lambert-familie udkommer snart.

Om en måned får vi den femte "Insidious"-film, "Insidious: The Red Door", og hvis man tror, at ens nerver kan holde til presset, så kan man se den nyeste (og angiveligt sidste) trailer til gyseren herunder.

Ganske vist er der tale om horror-franchisens femte kapitel, men den er i realiteten en fortsættelse til den 10 år gamle "Insidious: Chapter 2", hvor vi sidst hang ud med Lambert-familien – inklusive forældrene Josh og Renai og deres ene søn, Dalton, som uforsætligt trådte ind i en drømmeverden fyldt med ondskabsfulde dæmoner, der higede efter at overtage knægtens krop i virkelighedens verden.

Det lykkedes Josh, Dalton og Co. at overkomme ondskaben, men i "Insidious: The Red Door" bliver særligt Josh og den ældre Dalton terroriseret af mareridtsagtige væsner igen.

Læs også: Den danske gyser "Speak No Evil" genindspilles i Hollywood med James McAvoy i hovedrollen

Flere af gyserseriens skuespillere vender tilbage foran kameraet, herunder Patrick Wilson, der gentager rollen som Josh, og som samtidigt debuterer som instruktør bag kameraet.

Manuskriptet til "Insidious: The Red Door" er skrevet af Scott Teems ("Halloween Kills"), og Teems' drejebog er baseret på en idé udtænkt af Leigh Whannell ("Saw", "The Invisible Man"), mens James Wan, der instruerede seriens to første film, også er med om bord som producer.

Traileren fastslår desuden, at "Insidious: The Red Door" bliver seriens sidste film om Lambert-familien, men vi ved allerede, at der er mindst én "Insidious"-spin-off på tegnebrættet.

De danske biografer slår dørene op for "Insidious: The Red Door" den 6. juli, og du kan se den nyeste trailer her:

Kommentarer

Dæmonerne går amok i ny trailer til "Insidious: The Red Door"

 • ★★0

  Jeg har aldrig set Insidious filmene. Er de noget værd?

  The Paki Don 7-06-23 14:34

 • ★★★★★1

  Jeg har aldrig set Insidious filmene. Er de noget værd?

  Helt klart. Det er nogle gedigne gysergutter, der står bag filmene, og de har alle deres kvaliteter – særligt de første to er enormt stemningsfulde, og selvom jeg frygtede, at kvaliteten ville dale markant efter Wans exit (efter 2'eren), så blev standarden mere eller mindre vedligeholdt. Ikke stor kunst, men så absolut en af de bedste og mest "consistent" horror-franchises derude.

  The Insider 7-06-23 14:40

 • ★★1

  Tak. Skal lige finde nogen at se dem med så. Kan ikke overskue at se dem alene. :-D

  The Paki Don 7-06-23 15:25

 • ★★★★★0

  Tak. Skal lige finde nogen at se dem med så. Kan ikke overskue at se dem alene. :-D

  Haha, forståeligt! :-D Husk endelig at skrue HELT op og slukke alt lys for maximum effect! De har nogle blændende lydsider.

  The Insider 7-06-23 15:39

 • ★★★★★2

  Haha, forståeligt! :-D Husk endelig at skrue HELT op og slukke alt lys for maximum effect! De har nogle blændende lydsider.

  Skal ses på mobilen, Scorsese style.

  Elwood 7-06-23 22:21

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen