Den danske gyser "Speak No Evil" genindspilles i Hollywood med James McAvoy i hovedrollen

Blumhouse producerer det kommende remake, som har gyserveteranen James Watkins i instruktørstolen.

Når en dansk film hitter i eller uden for USA, er det bestemt ikke usædvanligt, at Hollywood giver grønt lys til et engelsksproget remake.

Alt fra Ole Bornedals "Nattevagten" over Susanne Biers "Brødre" og "Efter brylluppet" til senest thriller-hittet "Den skyldige" er blevet genindspillet på den anden side af Atlanten.

Se også: Moovy TV: Interview: Duoen bag den danske thriller "Den skyldige"

Nu er turen så kommet til Christian Tafdrups kritikerroste og kontroversielle horror-hit fra sidste år: "Speak No Evil". Det skriver Deadline.

Og det er nogle store navne, der arbejder på den amerikanske version af "Speak No Evil" – både foran og bag kameraet. James McAvoy får den mandlige hovedrolle, mens James Watkins, der har gysere som "Eden Lake" og "The Woman in Black" på CV'et, både instruerer og skriver manuskriptet, som er baseret på Christian og Mads Tafdrups oprindelige drejebog.

Og så er det selveste Blumhouse, et af verdens mest velrenommerede gyserfilmselskaber, der producerer den nye "Speak No Evil". Filmselskabet har bl.a. "Insidious", "Paranormal Activity", "Get Out", "Freaky" og "M3GAN" i bagkataloget. McAvoy har tidligere medvirket i Blumhouse-produktionerne "Split" og "Glass".

I den oprindelige "Speak No Evil" besøger et dansk par en lille hollandsk familie, som de mødte under en ferie i Italien. Danskerne forsøger desperat at vedligeholde den gode stemning, selvom det hollandske forældrepar bliver mere og mere... ubehageligt.

Den nye "Speak No Evil" har endnu ikke fået en premieredato. Men vi glæder os til at se McAvoy i aktion – den 43-årige skotte er altid i hopla, inklusive da vi mødte ham tilbage i 2019:

Kommentarer

Den danske gyser "Speak No Evil" genindspilles i Hollywood med James McAvoy i hovedrollen

 • ★★0

  Var pænt skuffet over den originale danske udgave. Flere havde udråbt den til at være uh, så barsk.

  Men jeg fandt den decideret kedelig,.

  Og hver gang den lagde op til noget spændende måtte man sidde og vente forgæves.

  Den var langt fra så grum, som påstået,

  Ikke intens nok til at holde min fulde opmærksomhed, hele vejen igennem. Men det gjorde intet, for det føltes ikke som om at man havde misset noget vigtigt. Tam, kedelig og tildels forudsigelig.

  En skuffende score på 2/10 fra mig af...

  Håber at den amerikanske udgave bliver mere stilfuld (hvis man kan sige det sådan) end den danske. Føj en skuffelse!!!

  En noget overvurderet film

  Ryder66617-04-23 23:53

 • ★★★★★1

  Title melodien, leveres af No Doubt.

  Elwood18-04-23 02:51

 • ★★0

  Title melodien, leveres af No Doubt.

  Du fik mig til at tænke tilbage på den koncert jeg så med bandet på Midtfyns festival.  Jeg stod på forreste række. Jeg var tæt på at blive mast. Det var tæt på at gå ud over mine ribben. Men fedt at se Gwen Stefani da hun var yngre. De spillede Don't Speak, hvilket jeg går udfra at det er dén sang du mener, ikke?

  Ryder66618-04-23 03:36

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen