Trailer: Emma Stone giver sangprøver i ny teaser-trailer til "La La Land"

Ser man bort fra Disney og metabevidste produktioner som "Pitch Perfect", så er den gammeldags musikbårne musical-genre en sjældenhed i det moderne Hollywood. Alligevel besluttede Damien Chazelle, at hans næste projekt efter den store succes med "Whiplash" skulle være netop en klassisk musical med titlen "La La Land" og Emma Stone og Ryan Gosling i hovedrollerne.

Der er nu kommet en ny teaser-trailer til "La La Land", hvor billederne er akkompagneret af en sang sunget af Emma Stone. Den sødmefulde trailer kan ses herunder.

Traileren har titlen "audition" og afspejler de op- og nedture ved auditions og smerten og glæden ved at forfølge sine drømme i Los Angeles, der også er det centrale tema i filmen om den unge og håbefuld skuespillerinde Mias møde med den dedikerede jazzpianist Sebastian.

Filmen foregår i nutiden, men stemningen peger tilbage til musicalens gyldne periode under Hollywoods studiesystem i 1930'erne og 40'erne, hvor Fred Astaire og Ginger Rodgers med deres sang og dans var med til definere kærlighed på film.

"La La Land" får verdenspremiere under filmfestivalen i Venedig, men kommer først til de danske biografer 23. februar.

Kommentarer

Emma Stone giver sangprøver i ny teaser-trailer til "La La Land"

  • ★★★★★0

    Glæder mig så meget til og se hans næste projekt, og så med et fint cast, billedesiden ser også ret så fantastisk ud.

    Elwood23-08-16 22:22

  • 0

    Netop: "La La Land" synes netop af alludere til de gamle Holllywood-musicals fra 30'erne og 40'rene. Det ser ret sprødt ud. Det er sjældent, jeg kan sige, at jeg glæder mig til en musical, men det gør jeg virkelig her. Ikke mindst på grund af hovedrollerne og instruktøren bag.

    benjamin5123-08-16 23:29

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen