Trailer: Første storladne trailer til Ridley Scotts "Napoleon" med Joaquin Phoenix

Phoenix spiller den franske general i Scotts seneste storfilm.

Alt imens den 85-årige Ridley Scott har travlt med optagelserne til det storladne, historiske actiondrama "Gladiator 2" i Marokko, har vi netop fået traileren til den episke storfilm, som Scott færdiggjorde, lige før han rejste til Nordvestafrika: "Napoleon".

Nøjagtig som titlen antyder, handler filmen om den franske, krigeriske kejser Napoleon Bonaparte, som spilles af Joaquin Phoenix, der spillede en romersk kejser i Scotts første "Gladiator" tilbage i 2000.

Scotts "Napoleon" stiller skarpt på både Napoleons transformation fra menig soldat til kejser og på hans følelseslade forhold til hustruen, Joséphine. Og som nedenstående trailer understreger, så spares der ikke på de storslåede krigsscener.

Læs også: Russell Crowe: Jeg bør f**king betales for alle de gange, jeg bliver spurgt om "Gladiator 2"!

Vanessa Kirby ("The Crown", "Mission: Impossible - Fallout") spiller Joséphine, mens rollelisten også prydes af navne som Ludivine Sagnier ("Swimming Pool"), Ben Miles ("Andor"), Ian McNeice ("Dune"), Tahar Rahim ("Profeten") og Youssef Kerkour ("Dracula").

Manuskriptet skrives af David Scarpa, som samarbejdede med Scott på den autentiske thriller "All the Money in the World".

"Napoleon" – som oprindeligt blev døbt "Kitbag" – udkommer i de danske biografer den 23. november, før den dernæst udgives på Apple TV+. Se traileren her:

Kommentarer

Første storladne trailer til Ridley Scotts "Napoleon" med Joaquin Phoenix

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen