Trailer: Masser af nye klip i japansk trailer til "Aquaman and the Lost Kingdom"

James Wans længe ventede DC-fortsættelse bliver tydeligvis van(d)vittigt actionpacked.

Der er nu blot en måneds tid til biografpremieren på "Aquaman: The Lost Kingdom", som følger op på Warner Bros. og DC's megahit fra 2018, som indtjente 1,152 mia. dollars på verdensplan.

Alligevel tog det en håndfuld år for instruktøren James Wan og Co. at færdiggøre fortsættelsen, og indtil nu havde vi blot fået én enkelt trailer tilbage i september.

Men utålmodige fans kan nu lindre den smertefulde venten via en spritny japansk trailer, som kan ses herunder og byder på en håndfuld nye klip – bl.a. med Aquaman og hans halvbror, Orm, i aktion.

Læs også: Officielt: "The Flash"-instruktør skal lave ny Batman-film

I "Aquaman and the Lost Kingdom" regerer Aquaman nu Atlantis med sin elskede Mera (Amber Heard) ved sin side. De to har tilmed fået et barn, så derfor er Aquaman ekstra motiveret til at beskytte sit rige, da det angribes af den tilbagevendende superskurk Black Manta (Yahya Abdul-Mateen II), der vil hævne sin fars død.

For at besejre Black Manta føler Aquaman sig nødsaget til at slå sig sammen med sin royale forgænger og halvbror, Orm (Patrick Wilson), som han overvandt i den første "Aquaman".

Også Dolph Lundgren, Nicole Kidman, Randall Park og vor egen Pilou Asbæk pryder filmens stjernespækkede rolleliste. Manuskriptet har Momoa også selv været med til at udarbejde.

"Aquaman and the Lost Kingdom" får dansk biografpremiere den 25. december. Se den omtalte japanske trailer her:

Kommentarer

Masser af nye klip i japansk trailer til "Aquaman and the Lost Kingdom"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen