Officielt: "The Flash"-instruktør skal lave ny Batman-film

Andy Muschietti bliver ansvarlig for Batmans entré i DC’s nye filmunivers.

Tilbage i oktober blev filmmageren James Gunn ("Guardians of the Galaxy") og produceren Peter Safran ("Aquaman") hyret som ledere af DC's nye filmafdeling, DC Studios.

Et par måneder senere annoncerede selskabet en stribe kommende film, som bliver en del af et nyt, sammenhængende DC-filmunivers à la Marvels MCU-saga og DC's snart hedengangne DCEU-saga.

Et af de annoncerede projekter var en ny film om Batman og Robin med titlen "The Brave and the Bold", og nu har Gunn og Safran bekræfter over for Variety, at "The Flash"-instruktøren Andy Muschietti skal instruere filmen.

Læs også: DC Studios annoncerer 10 nye projekter – bl.a. "Superman: Legacy" og ny Batman & Robin-film

Der har længe floreret rygter om, at Muschietti skulle instruere den kommende Batman-film – særligt fordi Gunn er kæmpefan af Muschiettis arbejde på netop "The Flash", som spænede ind i de danske biografsale i går. Over for Variety fastslår Gunn og Safran:

"'Vi så 'The Flash', før vi overtog styringen hos DC Studios, og vi vidste allerede dér, at vi havde at gøre med ikke blot en visionær instruktør, men også en kæmpe DC-fan. 'The Flash' er en storartet film – sjov, følelsesladet, spændende – og Andys passion for figurerne og deres verden kan mærkes i hvert eneste billede. Så da vi skulle finde en instruktør til 'The Brave and the Bold', var der kun én valgmulighed."

I "The Brave and the Bold" har Bruce Waynes biologiske søn, Damian, rollen som Robin, når parret bekæmper Gothams kriminelle udskud. Filmen har endnu ikke fået en manuskriptforfatter, og der går nok noget tid, inden den går i produktion, på grund af Hollywoods manuskriptforfatterstrejke.

Den kommende Batman-film udfolder sig i samme univers som Gunns kommende "Superman: Legacy", men de foregår vel at mærke i et andet univers end Matt Reeves' "The Batman"-film med Robert Pattinson i hovedrollen. Pattinson og Reeves' næste Batman-film udkommer i oktober 2025.

Muschietti har tidligere instrueret gyserne "Mama" samt "It" og "It del 2". "The Flash" kan bl.a. opleves i knivskarp 4K i FORMAT Biograf. Book billetter her.

Kommentarer

Officielt: "The Flash"-instruktør skal lave ny Batman-film

  • ★★★★★★0

    Jeg glæder mig til at se hvad Gunn/Safran/Muschietti får ud af Batman universet. Warner piner rettighederne kraftigt ved at blive ved med at spille på flere heste - men så længe folk bliver ved med at se det, så har de vel fat i den lange ende.

    Gad vide om succes med Aquaman, The Flash og til dels Wonderwoman vil bibeholde de nuværende skuespillere i det nye DC setup - med nye skuespillere som hhv Batman og Superman? Det vil blive et spøjst hold, hvis man gør.

    Selvom MCU på det seneste har virket til at slingre en del, så må man stadig have respekt for den kontinuitet de har holdt gennem et utal af film. 

    Wayne16-06-23 12:07

  • ★★★0

    Oh good, endnu en Batman-film. Det er helt sikkert den magiske sovs der får DC til at fikse et filmunivers.

    Jeg kan se mødet for mig nu:

    Mine herrer. Jeg har det - vi laver en Batman-film.

    *klapsavler*

    .. og i film 2, tilføjer vi Joker.

    *jubel*

    NSF16-06-23 12:19

  • 1

    Jeg har set adskillige spoiler-reviews af The Flash, og jo mere jeg har hørt, jo mindre lyst har jeg haft til at se den. Det er den første DCEU/DCU film  jeg fuldstændig dropper fra biografen, også pga Ezra Miller. Og så virker filmen og fuldstændig meningsløs. De vender tilbage til tidligere hændelser, der udspiller sig på lidt andre måder, for derefter at komme tilbage til udgangspunktet, måske en lille smule ændret.

    Og muligvis spoiler, men det meste er alligevel blevet spoilet:

    Men jeg ved ikke om det er en tidsrejsefilm, eller multiverse film. Gider de overhovedet forklare, hvordan Ben Afflecks Batman bliver forvandlet til to andre forskellige Batmen?

     Hvis det er en tidsrejsefilm, vil jeg mene det kun kan ske, hvis The Flash rejser tilbage og roder med Thomas og Martha Waynes tidslinje, så Bruce Wayne bliver født tidligere og hans egen udvikling bliver påvirket.

    Johnny4216-06-23 20:20

  • 0

    Flash er den sjoveste film, jeg har set længe. 

    @Johnny42: Det giver pisse god mening. De har fået en meget elegant løsning, og så skal du glæde dig til en snak om spaghetti...

    Alene starten på denne film er den bedste åbning på en superheltefilm nogensinde. Troldspejlet er helt oppe og ringe over den.

    Nickell16-06-23 21:34

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen