Trailer: Se den første van(d)vittige trailer til "Aquaman and the Lost Kingdom"

Jason Momoa vender snart tilbage som Atlantis’ hersker.

Få dage efter den første teaser har Warner Bros. nu frigivet den første længere trailer til den kommende DC-storfilm "Aquaman and the Lost Kingdom". Traileren kan ses herunder.

Filmen har været længe undervejs og er blevet udskudt flere gange, men hvis alt går vel, så får vi lov til at hænge ud med Jason Momoas slagkraftige saltvandshelt for nok sidste gang her til december. DC's filmunivers bliver nemlig snart rebootet af James Gunn med en ny "Superman"-film i 2025.

Men inden da får vi altså James Wans "Aquaman"-fortsættelse, der bygger videre på det første megahit fra 2018, som indtjente cirka 1,15 mia. dollars på verdensplan.

Læs også: Officielt: "The Flash"-instruktør skal lave ny Batman-film

I "Aquaman and the Lost Kingdom" regerer Aquaman nu Atlantis med sin elskede Mera (Amber Heard) ved sin side. De to har tilmed fået et barn, så derfor er Aquaman ekstra motiveret til at beskytte sit rige, da det angribes af den tilbagevendende superskurk Black Manta (Yahya Abdul-Mateen II), der vil hævne sin fars død.

For at besejre Black Manta føler Aquaman sig nødsaget til at slå sig sammen med sin fjendtlige halvbror, Orm (Patrick Wilson), som han overvandt i den første "Aquaman".

Også Dolph Lundgren, Nicole Kidman, Randall Park og vor egen Pilou Asbæk pryder filmens stjernespækkede rolleliste. Manuskriptet har Momoa også selv været med til at udarbejde.

"Aquaman and the Lost Kingdom" får dansk biografpremiere den 25. december. Se traileren her:

Kommentarer

Se den første van(d)vittige trailer til "Aquaman and the Lost Kingdom"

 • 0

  Jeg forstår ikke alt det med de reboots. Hvis Aquaman 2 bliver en succes, kan man lave en Aquaman 3, der intet har at gøre med det nye DCU. Det var sådan man gjorde i "gamle" dage(20-30 år siden. Med flere versioner af Batman der ikke var forbundet til andet, samt Superman filmene.

  Johnny4214-09-23 20:42

 • ★★★0

  Jeg forstår ikke alt det med de reboots. Hvis Aquaman 2 bliver en succes, kan man lave en Aquaman 3, der intet har at gøre med det nye DCU. Det var sådan man gjorde i "gamle" dage(20-30 år siden. Med flere versioner af Batman der ikke var forbundet til andet, samt Superman filmene.

  Tja, WB vil have et reboot og lå jo inde med en portion film der allerede var lavet eller under produktion, så de havde valget mellem at skrotte produktioner for millioner eller udsende dem. Ikke at det gør hele DC-filmuniverset mindre forvirrende.

  Man har resterne af DCEU, hvor The Lost Kingdom bliver den sidste (indtil videre), der er The Suicide Squad som er med i DCEU, men så ikke alligevel, der er Black Adam som måske er DCEU, men ikke direkte knyttet til nogle af filmene, samt Joker og The Batman, som er hvad du efterspørger, serier der ikke er knyttet til noget som helst. Ikke endnu ihvertfald.

  Jeg har ikke set Blue Beetle, så jeg er ikke klar over om den på nogen som helst måde er knyttet sammen med DCEU.

  Så vidt jeg husker, var der ikke noget i den første Aquaman-film der direkte kædede den sammen med DCEU, så hvis toeren bliver en kassesucces, kan man sikkert sagtens køre serien videre. Spørgsmålet er dog om Gunn er interesseret i det.

  Nå ja, så var der selvfølgelig også Batgirl som aldrig udkom og hvor WB er gået så langt, at de har slettet filmen.

  NSF14-09-23 21:01

 • 0

  Jeg har ikke set Blue Beetle, så jeg er ikke klar over om den på nogen som helst måde er knyttet sammen med DCEU.

  Det eneste der er i Blue Beetle er at der bliver nøvt en Batman og en Superman, men man ser dem ikke. Der er heller ingen begivenheder der er knyttet til DCEU, så den film kunne man sagtens føre videre som sin egen film-serie. Det er dog ikke sandsynligt, da den kun lige har rundet 100 mio dollars i global boxoffice, og nok slutter et godt stykke under de 200 mio.

  Men jeg synes godt om karakteren og det er ikke utænkeligt at han dukker op i Superman Legacy, der foregår i en verden hvor der allerede eksisterer mange meta-humans. James Gunn sagde selv at Blue Beetle er den første superhelt i det nye DCU, men om planerne ændres er ikke til at sige. Det er jo sket et par gange (eller 3) tidligere.

  Johnny4214-09-23 21:35

 • ★★★★★★0

  Van(d)skeligt at forestille sig at andre end Mormoa sådan kan finne sin indre vandmand. Det  hele ser Skælskørt, van(d)vittigt og van(d)edannende ud.

  Gad vide om han er til HAUS?

  Wayne15-09-23 04:03

 • ★★★★★1

  Puns og retssager aside, det her virker som fin afslutning, ja teamup med the badguy er en troope, men hvis det gøres godt, så kan det gå hen og blive rigtig sjov. Den var en ganske munter film. Der balancerede det absurde med det sjove Way better end The Flash.

  Og ganske munter at se i 3D, det her var før Abatar 2 så undervands scener så sku meget fedt ud dengang.

  Elwood15-09-23 08:37

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen