Trailer: Matt Damon og Ben Affleck headhunter Michael Jordan i sportsfilmen "Air"

"Air" fortæller den sande historie om Nike-skomageren bag de storsælgende sportssko Air Jordan.

Barndomsvennerne Matt Damon og Ben Affleck slår snart pjalterne sammen igen.

Ud over at have spillet over for hinanden i film som "Dogma" og "Jay and Silent Bob Strike Back" skrev de også sammen den Oscar-belønnede "Good Will Hunting" og Ridley Scotts autentiske ridderdrama "The Last Duel".

Se også: "The Last Duel"-interview med Jodie Comer og Nicole Holofcener

Og den kommende "Air" har Affleck instrueret, mens Damon og Affleck i fællesskab har produceret filmen, som de også begge medvirker i. Debutanten Alex Convery har skrevet manuskriptet.

Og det manuskript tager afsæt i den sande historie om skosælgeren Sonny Vaccaro (Damon), som hyres af Nike-chefen Phil Knight (Affleck) til at designe en ny sportssko, som kan sikre skofirmaet lidt fremgang i midt-80'erne efter flere år med frygtelige bundlinjer.

Vaccaro falder over optagelserne af et dengang ukendt, spirende sportstalent, basketballspilleren Michael Jordan, og han øjner øjeblikkeligt muligheden for at kickstarte et givtigt samarbejde mellem Nike og Jordans familie. Viola Davis spiller Jordans mor, Deloris.

Desuden medvirker bl.a. Jason Bateman, Chris Tucker, Gustaf Skarsgård og Marlon Wayans. "Air" udkommer i biograferne den 5. april, før den lander på Amazons streamingtjeneste, Prime Video.

Kommentarer

Matt Damon og Ben Affleck headhunter Michael Jordan i sportsfilmen "Air"

  • ★★★★★1

    Det ligner desværre en film, som løber tør for luft (no pun intended) og drama, så snart Michael Jordon bliver nævnt.

    The Insider10-02-23 14:55

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen