Trailer: Ny fantasifuld trailer til "Poor Things" fra manden bag "The Lobster" og "The Favourite"

Emma Stone spiller en kvinde, der begår selvmord, men som senere genoplives af en Frankenstein-agtig videnskabsmand og drager på et unikt eventyr.

En af næste års helt store Oscar-favoritter er græske Yorgos Lanthimos' "Poor Things", som allerede er blevet skamrost af kritikere over hele kloden, og som tidligere i år vandt hovedprisen, Guldløven, på filmfestivalen i Venedig.

Vi er nu blot et par måneder fra filmens danske biografpremiere, og en dugfrisk trailer er netop landet online, som kan ses herunder.

Læs også: Emma Stone vender tilbage i "Cruella 2"

I filmen har Emma Stone rollen som Bella Baxter – en ung kvinde i det victorianske England, som tager sit eget liv. Hun bliver dog genoplivet af den deforme videnskabsmand Godwin Baxter (Willem Dafoe), som bliver den genopståede Bellas værge, før hun stikker af med advokaten Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo).

Således kickstartes et visuelt imponerende eventyr for den enestående Bella, der forlanger lighed og frihed i sin tid.

Yorgos Lanthimos har arbejdet på projektet i årevis, men først nu ser det altså dagens lys. Den græske auteur har tidligere lavet ejendommelige, kritikerroste film som "Dogtooth", "The Lobster", "The Killing of a Sacred Deer" og "The Favourite" – Emma Stone blev Oscar-nomineret for sin præstation i sidstnævnte.

"Poor Things" kan ses i de danske biografer fra og med den 18. januar 2024. Se den nyeste trailer her:

Kommentarer

Ny fantasifuld trailer til "Poor Things" fra manden bag "The Lobster" og "The Favourite"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen